PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75995
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Przed chwilą skończyłam oglądać ten film. To jakaś porażka na ch*j w zwiastunie było tyle Ruhanny skoro w filmie to jest jej z jakieś 2-3 minuty. Wszyscy się zachwycają jej grą aktorska chwalą ją, a ona tam gówno zagrała. Większość jej kwestii to "ognia". tak zapowiadają, że będzie z niej taka świetna aktorka jak ona grać nawet w tym filmie nie potrafi, masakra. Powinna ona zniknąć z tego całego show biznesu bo to jest jakaś porażka, ani tańczyć, ani śpiewać nie potrafi i tu się okazuje , że jeszcze nie potrafi grać. Ja się zastanawiam jak takie beztalencie zrobiło taką karierę , przecież to nawet ładne nie jest, lansuje się na taką "dziwkę" sorry za wyrażenie ale taka promocja tego filmu: o Rihanna Rihanna będzie grać, jak ona super gra, potencjał taki w niej widzę, sama się chwaliła , że szkolenie wojskowe przechodziła, nie wiem na ch*j jej to potrzebne było, bo tylko dwa razy tam biegała z jednego kąta w drugi, ogólnie ten film słaby niby ci obcy i to wszystko ale takie sobie, podobać sie może jedynie fanatykom takich filmów.

ocenił(a) film na 10
ewa280895

Twoja wypowiedź jest głupia i nie dojrzała. Wylewasz swoje kompleksy ? Bo na to wygląda. Rihanna co prawda nie jest dobrą aktorką , przypuszczam że była tam jako ozdoba ... co do jej muzyki - to nie słucham takich gatunków ... Jednak uważam że nie było aż tak źle , choćby dlatego że grała tylko wspomniane ''ognia'' , jednak co do tych 2-3 min. to chyba ktoś nie oglądał tego filmu lub po prostu nie zwracał uwagi na to. Co do filmu uważam że nie był zły - był dobry , jednak jeśli ktoś się ma zamiar sugerować jedną '' aktorzynką'' ;) to może być porażką ... Ale co do całkowitej oceny filmu , uznaję że był Bardzo Dobry i bardzo ciekawy.

ocenił(a) film na 9
KamilBiegaj

Przecież Rihanna nie była przez cały film.Sam film jest na prawdę super.Rozwałka przez 4/6 filmu.O to chodzi i na prawdę się nie zawiodłem.

JackRobertkokos

ja liczylem na wiecej grzania ognia ale i tak film idealny do kina!

KamilBiegaj

nie mówię , że film był kiepski , po prostu nie lubię tego gatunku filmów, dla tych co lubią takie filmy może się podobać, chodzi mi o to , że zapowiedź tego filmu opierała się na Rihannie (zobacz sobie zwiastun), myślałam , że gra ona znaczącą rolę w filmie po tym jak wszyscy z obsady mówili , że jest super aktorką, a ty wyszło wielkie gówno, bo nie jest. Nie wykazała się niczym, w tym filmie jedyna scena na której było jej dużo bo może jakieś 1,5 minuty to walka z robotem. Film może i był dobry ale ja nie wiem po co oni promowali film Rihanną skoro jej rola była mała, było tam wielu dobrych aktorów, którzy grali naprawdę dobrze i którzy mogliby spokojnie zareklamować ten film dobrze, bo dużo było dobrych scen bez udziału Rihanny , które spokojnie można było umieścić w zwiastunie ale gdyby nie Rihanna to ten film nie osiągnął by takiej sławy, bo ci aktorzy nie są tacy sławni jak Rihanna, więc musieli jej dać jakąś małą rolę umieścić tę całą rolę w zwiastunie, żeby ludzie myśleli o Rihanny jest dużo to obejrzę i w taki sposób ten film zdobył taką furorę, widziałam lepsze filmy z tego gatunku ale ten nie jest zły:

ewa280895

gdyby nie rihana?buahahahato ona byla glownym czynnikiem odstraszającym haha a ty poszlas na ten film dla rihany co za Żal !!!!!!!!!!!! ahahahahahahah SCIANA I FACEPALM Z CIEBIE LASKA!!!!

Syrinx

no sorry bardzo ale ten film był tak bardzo promowany ze względu na rolę Rihanny, gdyby nie Rihanna to połowa osób by nie wiedziała o istnieniu tego filmu, ja obejrzałam go , żeby zobaczyć o co tyle szumu z tą Rihanną i o co chodzi , że tyle szumu jest.

ewa280895

ahhahahahaah ahahahhaha gdyby nie rihana?bauhahahahah ahahahahahha ahahahahahahahahaha ahahahahahahahahhaa

ewa280895

Wypowiedź osoby urodzonej w XXI wieku :)

użytkownik usunięty
kocur21

Ten film to totalna porazka, komu sie to gowno moze podobac niewiem/

Gówno podoba się muchom :)