Ja na tym filmie już byłam 14 Kwietnia w Usa!!!I po prostu wydałam 10$ na bilet i pierwszy raz po 30 min wyszłam z kina!!!Dobry tytuł :D
Bardzo dziwne!!! Jak w Polsce premiera była wczoraj,a ja byłam na filmie w Usa 14 kwietnia to chyba internet kłamie!!!Sprawdź na filmweb tam pisze że premiera (światowa)była 11 kwietnia.
swiatowa nei onzacza ze w usa tez ostatnio naszla moda na premiery najpierw poza usa! ale dziwne ze bylas w usa skoro nie ma danych boxoffice z USA tylko battleship a inne filmy sa:P http://boxofficemojo.com/daily/chart/ masz wyniki za wczorja z USA -faktycznie dziwna sprawa:/
No,ma nawet bilet!!!!Trochę głupia sprawa,może zostawimy to za pomyłkę w internecie ;]
ale co pomylka w internecie jak nie ma danych finansowych w boxofficemojo :/ ? dystrybutor zastrzegł informacje? lol moze bylas na jakims pokazie tylko przedpremierowym :/ daj mi linka z kina w ktorym bylas jesli mozesz i rozklad seansow :P
a jak juz znajdziesz ten boxoffice to otwierasz okno i głośno na całą gminę A NIE MóWIŁEM JEST haha
Mogę dać Ci zdj.rozkładu seansu,nie jestem teraz w USA,ale kolega sfotografuje i mogę ci na pocztę wysłać,jeśli chcesz?napisz mi w wiadomościach na filmweb;)