PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75995
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

BattleSHIT
i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 4
anna.ja

Ja na tym filmie już byłam 14 Kwietnia w Usa!!!I po prostu wydałam 10$ na bilet i pierwszy raz po 30 min wyszłam z kina!!!Dobry tytuł :D

ada6195

to dziwne bo premiera w usa jest w maju:P

ocenił(a) film na 4
Syrinx

To sprawdź sobie,bo się mylisz premiera była już 11 kwietnia;p

ada6195

http://boxofficemojo.com/movies/?id=battleship.htm LOL :D

ocenił(a) film na 4
Syrinx

Bardzo dziwne!!! Jak w Polsce premiera była wczoraj,a ja byłam na filmie w Usa 14 kwietnia to chyba internet kłamie!!!Sprawdź na filmweb tam pisze że premiera (światowa)była 11 kwietnia.

ada6195

swiatowa nei onzacza ze w usa tez ostatnio naszla moda na premiery najpierw poza usa! ale dziwne ze bylas w usa skoro nie ma danych boxoffice z USA tylko battleship a inne filmy sa:P http://boxofficemojo.com/daily/chart/ masz wyniki za wczorja z USA -faktycznie dziwna sprawa:/

ocenił(a) film na 4
Syrinx

No,ma nawet bilet!!!!Trochę głupia sprawa,może zostawimy to za pomyłkę w internecie ;]

ada6195

ale co pomylka w internecie jak nie ma danych finansowych w boxofficemojo :/ ? dystrybutor zastrzegł informacje? lol moze bylas na jakims pokazie tylko przedpremierowym :/ daj mi linka z kina w ktorym bylas jesli mozesz i rozklad seansow :P

ocenił(a) film na 1
Syrinx

jaki LOLek haha

wildecard

lecz kompleksy gdzie indziej trollu!< sciana >

ocenił(a) film na 1
Syrinx

a jak juz znajdziesz ten boxoffice to otwierasz okno i głośno na całą gminę A NIE MóWIŁEM JEST haha

ocenił(a) film na 4
Syrinx

Mogę dać Ci zdj.rozkładu seansu,nie jestem teraz w USA,ale kolega sfotografuje i mogę ci na pocztę wysłać,jeśli chcesz?napisz mi w wiadomościach na filmweb;)

ocenił(a) film na 4
Syrinx

Nie zaprzeczę że to były pokazy przed premierowe ;D

ada6195

no mowilem:P eh

użytkownik usunięty
anna.ja

TRUE!