PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75972
4,8 17 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Rihanna

ocenił(a) film na 6

Czy tylko mi tak bardzo ona przeszkadzała w tym filmie?

ocenił(a) film na 3
witaltas

Jej dialogi były wtrącane chyba na siłę. A i one były idiotyczne, typu 'co to było?', 'co się dzieje?'.
Mi też przeszkadzała -.-

ocenił(a) film na 6
Norchy

ja myśle, że ona cała była wtrącona tam na siłę:D

ocenił(a) film na 6
witaltas

wygładała jak chłopak i sztucznie grała także nie tylko tobie przeszkadzała

ocenił(a) film na 6
witaltas

Heh. Mi się film podobał. Ale widzę że i tak jestem sporo za stary na niego - nie wiedziałem że ona tam grała. Kojarzę laskę ale że nie słucham takiej muzyki... Nie nie przeszkadzała mi :)

ocenił(a) film na 5
Wojtulek

OMG ... 'Kojarzę laskę(..)' :| najpopularniejsza piosenkarka na świecie, a tutaj 'kojarzę laskę' łoł mocne :D

ocenił(a) film na 6
SweetPrincess

Nie mam TV, nie zaglądam na pudelka ;) Ona chyba była popularna parę lat temu - teraz Lady Gaga, Jessie J, i te sprawy. Jak będziesz miała pod 40tkę to nie wiem czy będziesz ogarniała ówczesny pop ;) Dla mnie liczy się Rammstein, The Prodigy i jeszcze parę zespołów, plus staram się być z grubsza na bieżąco (wiem kto to Justin Bieber :))
Pozdrówka!

ocenił(a) film na 5
Wojtulek

Raczej na bierząco to nie jesteś, skoro mówisz że parę lat temu hehe. Wydaje 6 płytę i za każdym razem strzał w 10 :) wiadomo oczywiście że nie tylko muzyka daje jej sławę... ale jest najpopularniejsza i koniec tematu :)

SweetPrincess

fanka? pamietaj ze to jest strzal w 10 ale dla Ciebie nie wszyscy musza ja uwielbiac. :) mnie osobiscie jej muzka w ogole nie kreci. tez wole np prodigy. :)

ocenił(a) film na 7
witaltas

a mi tam się podobała jej rola w filmie .

witaltas

haha gdybym tu nie wszedł, nawet bym nie wiedział :D

ocenił(a) film na 10
witaltas

Ja się dowiedziałem o tym, że tu była Rihanna z napisów końcowych :P
Polecam odstawienie plotka, a muzyków słuchanie a nie oglądanie.