Jej dialogi były wtrącane chyba na siłę. A i one były idiotyczne, typu 'co to było?', 'co się dzieje?'.
Mi też przeszkadzała -.-
Heh. Mi się film podobał. Ale widzę że i tak jestem sporo za stary na niego - nie wiedziałem że ona tam grała. Kojarzę laskę ale że nie słucham takiej muzyki... Nie nie przeszkadzała mi :)
OMG ... 'Kojarzę laskę(..)' :| najpopularniejsza piosenkarka na świecie, a tutaj 'kojarzę laskę' łoł mocne :D
Nie mam TV, nie zaglądam na pudelka ;) Ona chyba była popularna parę lat temu - teraz Lady Gaga, Jessie J, i te sprawy. Jak będziesz miała pod 40tkę to nie wiem czy będziesz ogarniała ówczesny pop ;) Dla mnie liczy się Rammstein, The Prodigy i jeszcze parę zespołów, plus staram się być z grubsza na bieżąco (wiem kto to Justin Bieber :))
Pozdrówka!
Raczej na bierząco to nie jesteś, skoro mówisz że parę lat temu hehe. Wydaje 6 płytę i za każdym razem strzał w 10 :) wiadomo oczywiście że nie tylko muzyka daje jej sławę... ale jest najpopularniejsza i koniec tematu :)
fanka? pamietaj ze to jest strzal w 10 ale dla Ciebie nie wszyscy musza ja uwielbiac. :) mnie osobiscie jej muzka w ogole nie kreci. tez wole np prodigy. :)