Przecież ona wcale nie ma talentu aktorskiego.Już ten fakt,że ona tam jest mnie
zniechęca
do obejrzenia tego filmu.I pewnie jeszcze dostała główną rolę...
Wcale nie jest taka beznadziejna. Tylko dlatego że jest znaną piosenkarką ludzie się czepiają. To,że wcześniej nie grała w filmach, to tylko trzeba pojechać po człowieku, Jak to Polacy potrafią,
fajne jest to. że nie zagrała w jakimś dennym musicalu tylko takim filmie który w zupełnie jej nie przypomina.
No ale oni reklamują,że ona wystepuje w tym filmie jakby była jakąs gwiazdą filmową :D
Reklamują tak, bo każdy ją zna, w przeciwieństwie do reszty obsady tego filmu.Jakos trzeba przyciągnąć ludzi do kin.
No a ja zauważyłem kilka znanych nazwisk,ale co tam najważniejsza jest piosenkarka,która tam zagrała.
Nie da się ukryć , że z tych Twoich znanych nazwisk Rihanna jest znana najbardziej .Filmu jeszcze nie widziałem, ale mega debilizmem jest twierdzenie ,że nie potrafi zagrać, bo jest tylko piosenkarką itd...
hmm czy najważniejsza to nie wiem, bo w filmie nie ma jej za dużo, a wiadomo, że kiedy ja pokaża , że tak gra przyciągnie uwage widza, a o to chodzi pradwa?
Poczytaj o filmie. Jest o niczym (taka dzisiaj moda). Nie dziw się więc, że zaangażowali tam ten muzyczny (i okazało się aktorski) dramat... Nikt przy zdrowych zmysłach nie pójdzie na takie coś do kina, więc wołają "mamy Rihannę!" i już w kolejce do kasy biletowej widać setki kolorowych torebek, zwisających z barków sięgających mi do pasa, wypłukanych z gustu gówniar.
To taki banalny zabieg, który nazywamy "fan service".
Człowieku mów za siebie. Znam wiele osób, które idą na ten film, bo chcą, a że gra tam Rihanna jest dla nich bez znaczenia. Po za tym zagrała całkiem dobrze. Nie doskonale, ale dobrze.
I to debilne polskie tłumaczenie od kiedy battleship znaczy "bitwa o ziemie" ? to po prostu okręt wojenny.
widzę kilku swietnych aktorów: Liam Neeson, gdzieś tam widziałem Charlize Theron! ale Rihhana widze zatrudniaja juz takich.. jej IQ 70. Po prostu nęędza wołajaca o pomste!! schrzanic taki swietny film, efekty specjalne.
u mnie za marna obsade 7/10