PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75995
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Film ma jedno główne przesłanie,bać się jak najwięcej nieznanego i stworzyć jeden światowy rząd,silną armię itd...uważajcie i myślcie sami na tym filmie jeśli się zdecydujecie go obejrzeć! Nie warto!

ocenił(a) film na 1
Matteuush

dzieki nie ide ale dam 1

Matteuush

O NIE MASZ RACJE NIE PÓJDE DO KINA NA TO !

ocenił(a) film na 2
voney

Dawno tak propagandowego filmu nie widziałem...

ocenił(a) film na 4
Matteuush

http://www.youtube.com/watch?v=mst4I-6LYJ0 uważajcie

Matteuush

ostrzegałem was, to zignorowaliście. ale kumający wiedzą ocb

ocenił(a) film na 2
Lance_Vance

Niestety ludzie i tak dalej w większości żyją w niewiedzy...dalej myślą że wszystko jest ok a tymczasem codziennie jesteśmy oszukiwani i konsekwetnie zamykani to coraz ciaśniejszych klatek...

ocenił(a) film na 4
Matteuush

O losie. Książki czytajcie a nie dajecie się mamić śmiesznymi filmikami o kosmitach na youtubie... Myślcie za siebie ludzie, a nie kopiujcie niesprawdzonych informacji tylko dlatego że są fajne. Co nie zmienia faktu, że fabuła filmu nie miała sensu.

ocenił(a) film na 2
Sjel

Co Ty gadasz człowieku? Jakie filmy o kosmitach na yt? Jeżeli nie masz pojęcia o czym mówisz to po prostu nie mów bo tylko się ośmieszasz swoją ignorancją niestety.

Matteuush

Była jakaś ,,waląca po oczach,, masonska symbolika?

Matteuush

prędzej bym stwierdził, że to film (kolejny zresztą) promujący zapisywanie się do wojska. Nie zgodzę się z główna tezą a to dla tego, że za bardzo stawiają (w filmie) na idywidualizm a to nie pasuje...

ocenił(a) film na 7
Matteuush

Eee ...

Film ma po prostu wzmocnić sojusz japońsko-amerykański jako odpowiedź na wciąż rosnące zagrożenie ze strony Chin.
:-)

użytkownik usunięty
toruk_polski

nieprawda. celem filmu jest promocja półludzi-półmaszyn ;-)

Matteuush

ja tam go obejrzę ze względu na efekty a jak komuś ten film wypierze mózg, to ten ktoś jest głupi