Kolejny dowód na brak ambitnego pomysłu i chęć zarobienia na odcinaniu kuponów od "chlubnej" przeszłości. Davida H. widzę w epizodach, ale tego trolla Pamelę mam nadzieję nie ujrzeć. Mamy na świecie tyle pięknych, zgrabnych i utalentowanych kobiet z naturalnym i wcale nie małym biustem, że Pamela będzie tutaj pasować jak tunning do starego Wartburga. Iga Wyrwał, Sammy Braddy bardzo chętnie.
Zgadzam się. Jakoś nie widzę w tym sentymentalnej chęci powrotu do "starych dobrych czasów" i odświeżenia wspomnień, a jedynie godne politowania sięgania po coś, co kiedyś przynosiło ogromne zyski... No i mówiąc szczerze widziałam ostatnie wystąpienia Anderson i wygląda strasznie. Wątpię, żeby tona tapety jakkolwiek jej tutaj pomogła. Szczególnie, że jej biust wygląda jak zniekształcony...
Chyba armii ludzi z Hollywood naprawdę kończą się pomysły na filmy...
Pewnie obejrzę to z ciekawości i chęci porównania... Mam nadzieję, że zrobią z tego chociaż normalne kino przygodowe, a nie przepompowane dramatyzmem i przerysowane efektami dla Dwaynea "arcydzieło"
Sammy Braddy, Iga Wyrwał - naturalne piękno, ale widzisz je jako aktorki? Choć w sumie jak głębiej się zastanowić, to modeleczki ze starego Baywatch też aktorkami z krwi i kości nie były. Ja bym jeszcze dorzucił Marię Swan i idę na to do kina ;)
dlaczego "trolla" ? Pamela w latach 90-tych była jedną z najseksowniejszych kobiet świata . Teraz też jej niczego niebrakuje . A co do silikonów to komu jak komu ale jej zawsze pasowały
Zawsze była kojarzona z pierwszymi operacjami wszczepiania silikonu. Niestety marnie się to skończyło, bo musiała usunąć implanty.
dla mnie to jedyna gwiazda której implanty pasują jak nikomu innemu . Stare usunęła , nowe wszczepiła i sie kręci