7,4 695  ocen
7,4 10 1 695
7,2 4 krytyków
Becoming Led Zeppelin
powrót do forum filmu Becoming Led Zeppelin

Chciałabym dać 9, czy nawet 10, ale byłaby to ocena zespołu. Co do filmu, ponieważ nie wiem jaką trudność stanowi odnowienie video z koncertów, a efektów kalejdoskopowych nie cenię, to tylko 7. I to wyłącznie dlatego, że tytuł jasno wskazywał, żeby nie nastawiać się na wiele.

Viola__filmweb

Dobrze się tego słucha w kinie? Jaka jest proporcja mniej więcej muzyki do reszty filmu? Czytam kilka komentarzy i film taki se. No ale to można zrozumieć. Ale co do odioru muzycznego. Warto ? Czy przez sentyment nie wypada powiedzieć, że nie warto? Trochę się zraziłem i nie jestem przekonany czy iść do kina.

amarzec

Kinowe nagłośnienie robi robotę, na początku trochę więcej gadania i wspominek, ale później bardzo dużo muzyki, wszystkie utwory z pierwszych dwóch płyt zostały w mniejszym lub większym stopniu zaprezentowane. Ogólnie myślę że proporcja muzyki do reszty 70/30

ocenił(a) film na 7
amarzec

Dobrze się słucha, choć widownia nie rezonowała za bardzo. Trzy, czy cztery utwory w całości. Usłyszysz Babe I'm gonna leave you, Dazed&Confused, Comunication Breakdown, Whole Lotta Love i Ramble On i ...tyle.

amarzec

Nooo jak dla mnie to tak średnio warto iść do kina. Osoba z którą byłam uznała ze muzyki mogło być więcej, a ja czekałam na coś więcej jeśli chodzi o informacje o zespole. Więcej rzeczy, których nie wiedziałam...