PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544183}

Bez litości

I Spit on Your Grave
2010
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51699
6,7 11 krytyków
Bez litości
powrót do forum filmu Bez litości

Słuchajcie, obejrzałam film tylko do połowy. Do momentu, jak ta dziewczyna znika pod wodą. Wiem, ze później mści się na swoich oprawcach.

Może ktoś napisać jak ich zabija?

ocenił(a) film na 8
zoskakaktus

To trzeba zobaczyć ;)

zoskakaktus

jak jestes wrażliwa to nie chciej wiedziec. To było tak okropne i ohydne ze ja załuje ze obejrzałam ten film, ale dziewczyna zasłuzyla na zemste nie musieli tego tylko tak brutalnie i realistycznie pokazywac.Moze ktos inny ci napisze, bo ja nawet nie umiem opisać jak ona ich wykończyla po kolei.

ocenił(a) film na 6
zoskakaktus

Nie zgodze się z coniektórymi, co piszą że sceny były na maxa brutalne ( chyba prawdziwego gore nie widzieliście) zatem wyglądało to nastepujaco :

Stanley - Nadepł na pułapkę na niedzwiedzie podstawiona w idealnie obmyslonym miejscu przez nasza bohaterke po czym został przywiązany do drzewa, poczęstowany szczurem, zostały mu otwarte obie powieki poprzed żylke i haczyk, posypany wnetrznosciami ryby i zostawiony na pastwe losu by przyleciały wrony i wydlubaly mu oczy. Szkoda,ze podobna sytuacja z wronami byla juz w omenie i zgorszyla mnie duzo bardziej.

Andy - Zostal ogluszony basketballem, przywiazany w plaskiej pozycji glowa do wanny, po czym do wody pelnej wody bogobojna wojowniczka dosypała jakiegos kwasu i Andy został pozbawiony twarzy.

Johnny - Pozbawiony trzech zebów, i wykastrowany.

Szeryf - Wydymany analnie przez dubeltówkę, ktorej spust przywiazany byl do sznureczka który połączony był z siedzącym na przeciwko Matthew`em (jego nadgarstkiem), który po zbudzeniu nieswiadomie poruszył reka i dubeltówka wystrzelila prosto w tylku naszego szeryfka.

Od siebie musze dodac, ze pomyslowosci na pulapki niepowstydzil by się sam Jigsaw, tylko co z tego skoro druga część filmu byla pozbawiona jakiegokolwiek realizmu. 5/10 to max.

ocenił(a) film na 10
lww

Możesz podać przykłady "prawdziwego gore", z chęcią zobaczę :D

ocenił(a) film na 6
Buniek155

W sensie "prawdziwe gore" mialem na mysli te które zgorszyly mnie duzo bardziej,chronologicznie :najscie, seed skazany na smierc, canniball holocaust, + dwa snuffo-klasyki Guinea Pig 1,2, August Underground's Mordum.

ocenił(a) film na 10
lww

na pewno zobaczę, dzięki :)

ocenił(a) film na 5
zoskakaktus

Przemogłam się i film dokończyłam. Moim zdaniem jednak trudno ogląda się te sceny. Zresztą kilka razy sobie stopowałam, bo wszystkiego na raz nie mogłam obejrzeć ;)
Rzeczywiście dziewczyna nieźle to sobie obmyśliła ;p