Bardzo oczywisty przekaz :)
Denzel = USA/B.Obama ; Puszkin= Putin ; cała ta mafia rosyjska = Rosja i jej bojownicy; prostytutka = Ukraina
Stało się to czego oczekiwałam od tej produkcji - Denzel wchodzi i roz****dala wszystkich.
Czy to kino ambitne? Nie. Czy to kino akcji, zabawiające widza przez cały seans? Zdecydowanie TAK.
Jeśli zaczynacie oglądać ten film z wygórowanymi oczekiwaniami, będziecie zawiedzeni.
Jesli czekacie na typową, propagandową amerykańską produkcję z totalną rozpierduchą - to jesteście w domu :)
Ogląda się bardzo dobrze :)
Bardzo przepraszam za moją innowacyjną prostolinijność oraz bezpośredniość ale nie mogę powstrzymać się przed powiedzeniem Pani tego co następuje. Ma Pani hipnotyzujące spojrzenie, a Pani uroda spowodowała u mnie szybsze bicie serca oraz pośpieszne założenie konta, inaczej pewnie cały dzień zachodził bym w głowę dlaczego tego nie zrobiłem ;)
miłego dnia
pozdrawiam
p.s. próbowałem to napisać bezpośrednio w wiadomości, jednak portal mi tego odmawia, nie wiedzieć czemu ;P tak więc zdecydowałem się na odkrycie kart publicznie ;)
Lepiej zmien swoje zdjecie poki @d0mi_nika nie zaloguje sie ponownie, bo wybacz, ale obecny Twoj wizerunek jak jej nie powala. :]
Ooojtam, zdjecie wykonane z takiej perspektywy, prawdopodobnie nawet swiadomie. ;)
Konto w sumie ma tutaj dosc dlugo, mozliwe, ze ktoregos dnia nas odwiedzi i rozwieje nasze watpliwosci, a co najwazniejsze, spisze kilka wierszy dla naszego Romeo. :]
Lepiej zmien swoje zdjecie poki @d0mi_nika nie zaloguje sie ponownie, bo wybacz, ale obecny Twoj wizerunek jak jej nie powala. :]
Simon, no wiesz, nie nam facetom oceniać mój wygląd, facet nie musi być przystojny. Zresztą zawsze mogę włożyć do ust takie czerwone jak na Twoim zdjęciu co może zagwarantować mi powalanie wszem i wobec ;)
Venetidis, ja tylko niose pomoc i generalnie raczej zartem, niz serio - niech @d0mi_nika oceni Ciebie sama, kiedy sie tu pojawi. ;) Takie czerwone, to tylko do zabawy, rozumiesz, zalezy co kto lubi i faktycznie slyszalem juz razy kilka, ze zaiste powala, ale Ty juz lepiej nic do tych ust nie wkladaj. :P W sumie nie jest zle, poczyniles juz pierwszy krok, racje miales niewatpliwie zakladajac pospiesznie to konto, tym bardziej, ze zbyt wiele chwil jak ta przepuszczamy w zyciu pomiedzy palcami. Pozostaje mi tylko zyczyc Ci, by przynioslo Ci to efekt, jakiego oczekiwales, bys sie nie zawiodl i takie tam. Najlepszego i absolutnie bez urazy.
@Venetidis @SIM0N_filmweb @marcin261287 @sloniostg
Przeczytałam :)
Gdybym wiedziała, że piszecie o mnie takie rzeczy to zajrzałabym wcześniej.
Już wszystko wyjaśniam:
*Żyję! Ale fakt, Denzel był nieźle wkurzony.
*Zdjęcie ma min. 6-7 lat
*Oprawki to ściema- nawet nie mają szkieł
*Venetidis - ja, mój mąż oraz nasz syn ( którego rodzeniem byłam zajęta mniej więcej w czasie kiedy Wy beztrosko prowadziliście tę dyskusję) pozdrawiamy Cię bardzo ciepło :) bardzo miło było mi to czytać, a jeśli kiedyś trafisz na kogoś mniej zaangażowanego w związek ( o ile już tego nie zrobiłeś) to na pewno bedzie happy end
Pozdrawiam wszystkich swoich fanów! ;)
Nawiązanie do Ukrainy, zwróćcie uwagę na autobus w przedostatniej scenie, z którego wysiada Alina i niebiesko-żółty pas na nim oraz niebiesko-żółta wstążka obok drzwi ; )
a ja myślę co mi tu pasuje i proszę! -udane porównanie z Ukrainą.Szkoda że ten film jest tak długi i te przegadane dialogi-myślałem że Taken2 przekroczyło granice absurdu ,ale się myliłem,i te wszystkie sceny w Praktikerze-co on MacGyver jest czy co?
John Wick przynajmniej miał więcej akcji,no i wyraźniejszy motyw zemsty za zabicie psa.
Tez tak pomyślałem. Rzeczywiście Vladimir Pushkin grany przez aktora Vladimira Kulicha może kojarzyć się z Wladimirem Putinem. Coś w tym jest naprawdę.
Haha ale rozkmina, mi się nie skojarzyło ale całkiem zgrabnie to pasuje ;) "Pani od polskiego" byłaby dumna z takich interpretacji zadania "co autor miał na myśli" ;)
Przecież to tylko film, droga Pani. Danzel po raz kolejny zaskoczył mnie w pozytywnym nastawieniu, oczywiście, jak i reszta aktorów. Wszystko dobrze się kończy, więc spokojnie :) 8/10