PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628710}
5,8 75 tys. ocen
5,8 10 1 75027
3,3 23 krytyków
Big Love
powrót do forum filmu Big Love

Raz ją tylko dobrze bzyknął w aucie a potem sama leciała po numer telefonu :) HA !! skąd my to mężczyźni znamy. Życie po prostu , ha ha ha !!! :):)

ocenił(a) film na 5
heniekk

Bo zawsze przemoc i sex to dobra mieszanka ;p niektórym się to podoba, podkreślam, niektórym

ocenił(a) film na 5
heniekk

Bo wiele młodych, niedojrzałych kobiet myli seks z miłością. Chce wierzyć,że jeśli ją tak " kochał", to pewnie poleci za nią na księżyc i zrobi dla niej wszystko... Obawiam się, że wiele dziewczyn może się zainspirować taką " wielką miłością" i panowie będę mieć niezłą używkę, a dla dziewczyn wiele przepłakanych nocy.Chyba że trafi swój na swego wtedy ok ;)

użytkownik usunięty
heniekk

A wy jesteście tacy twardzi? ja znam wiele przypadków gdzie kobieta bzyknęła mężczyznę , który potem na kolanach latał.
Co to znaczy "bzyknąć", dla mnie facet który "zalicza" nie różni się niczym od prostytutki z burdelu który łapie syf za syfem.

Oj tam, ten film bardzo wyraźnie pokazuje jak po tyłku obrywają faceci za błędy i lekkomyślność młodych kobiet. Bez urazy ale teraz coraz więcej małolat błędnie myśli że tyłkiem świat zawojuje.... Tyle odemnie....

użytkownik usunięty
Orfeusz32

Każdy małolat popełnia błędy w życiu ale nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, nie wierzę żebyś ty błędów nie popełniał i też pewnie leciałeś "na te tyłki". W dużej mierze zależy to od wychowania i od popędu i charakteru człowieka. Niestety w obecnych czasach takie bzykanie jest ryzykowne, pełno chorób wenerycznych i tego powinno uczyć dzieciaki nie tylko w szkołach ale także w domu. Dla mnie seks bez miłości jest pusty i zawsze tak było i będzie