Big Short

The Big Short
2015
7,4 156 tys. ocen
7,4 10 1 156327
7,5 70 krytyków
Big Short
powrót do forum filmu Big Short

Nie mogę się doczekać i czekam na opinie :D

Tola0221

Wróciłam z seansu :D i baaardzo polecam. Film fascynujący szczególnie za względu na grę aktorską... Bale jak zwykle wymiata, Gosling pozytywnie zaskakuje no i wyśmienity Carell, ale nikomu nie można odmówić talentu, chłopaki (bo głównie mężczyźni grają w tym filmie) wykonali świetną robotę. Polecam gorąco!

ocenił(a) film na 9
monique_18

To świetnie :D W duchu miałam nadzieję, że z takimi recenzjami się spotkam :) A zatem jutro ruszamy!! :D

Tola0221

I jak wrażenia po seansie? :)

ocenił(a) film na 9
monique_18

Niestety nie udało mi się ostatnio, ale już mam zakupione bilety na środę i czekam :D

Tola0221

Koniecznie podziel się swoją opinią po obejrzeniu ;)

ocenił(a) film na 9
monique_18

Nie zamierzałam inaczej :D

ocenił(a) film na 9
monique_18

Jeszcze tylko 3 godziny :D Już się nie mogę doczekać :3

ocenił(a) film na 9
monique_18

Noo, powiem Ci, że miałaś rację :p Film niesamowity, pomimo tego, że dotyczył ekonomii (na początku myślałam, że przez to będzie spalony) bezproblemowo go zrozumiałam. Rzeczywiście, panowie spisali się na medal :D Na pewno jeszcze nie raz obejrzę :p

ocenił(a) film na 9
Tola0221

Film jest fantastyczny. Dla mnie to jeden z głównych faworytów do Oscarów.

ocenił(a) film na 9
MoszeUsz

Jak najbardziej!

Tola0221

Cieszę się, że mamy podobne wrażenia :D to prawda - tematyka filmu nie dla każdego, ja też miałam obawy, że dużo nie zrozumiem, ale nie było tak źle hehe bo aktorzy tak zafascynowali swą grą, do tego jeszcze dawka humoru... jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczona, że film o takiej tematyce skradł me serce! hehe
Co masz następne na swej liście do obejrzenia?

ocenił(a) film na 9
monique_18

Natknęłam się ostatnio na zwiastun filmu 'The boy'. Thriller, zapowiada się całkiem nieźle. Uwielbiam tego typu filmy, więc raczej na pewno mi się spodoba :) No i oczywiście '50 twarzy Blacka', jak się pewnie domyślasz parodia '50 twarzy Greya'. Po trailerze domyślam się, że całkiem niezła komedia, na pewno lepsza od oryginału :D A Ty na co czekasz??

Tola0221

Tak, zwiastun Black'a już widziałam hehe parodia parodii ;))
Właśnie obejrzałam zwiastun "The boy" i rzeczywiście jest fajny, może też się wybiorę. A ja czekam na "Zjawę" z Dicaprio :D

ocenił(a) film na 9
monique_18

No, powiem Ci, że masz niezły gust :p Ja jeszcze czekam na 'Nice guys'. Premiera niestety dopiero w maju, ale jakoś muszę wytrzymać :D