PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536188}

Bionicle: Odrodzenie legendy

Bionicle: The Legend Reborn
2009
6,1 959  ocen
6,1 10 1 959
Bionicle: Odrodzenie legendy
powrót do forum filmu Bionicle: Odrodzenie legendy

mamy 2009 rok a animacja w tym filmie to totalny niewypał, akcja niestety nie wciąga,napięcie-zerowe, kiczowata fabuła...potraktowałbym to jako przerośniętą reklamę klocków.. :/
polecam dla najnajnajmłodszych i fanów power rangers

millone

z POWER RANGERS to ty chyba nosisz bielizne !!!
TO film dla dzieci nie dla starych pierników !!!
mojemu dziecku film sie spodobał i to jest najważniejsze !!!

millone

Moj synek ogladal wszystkie czesci i byl zachwycony,bawi sie tym Legiem a dzieki tej bajce wie jaka dana postac ma moc.On ma 5lat a Ty?
Ze ogladasz takie bajeczki,ogladnij lepiej Cziłała z Beverly Hills to jest cos dla Ciebi ;) 10\^10

ocenił(a) film na 7
qbania

Fani Bionicle zostali przyzwyczajeni do filmów które spodobają się dzieciom jak i "starym piernikom" , a nie tylko tym pierwszym. Miramax zrobiło o wiele lepszą animację jak i fabułe.

ocenił(a) film na 3
Stomolko

Ja Lubię Bionicle ale jakoś Odrodzenie Legendy mnie nie przekonało...Nudny troszkę jest. Może macie racje że dla dzieci jest super i wogóle ah oh ale fajneeee :) ale "stare pierniki" też lubią obejrzeć dobrą bajkę :) ale napewno Odrodzenie Legendy nie jest na tyle dobrą bajeczką :(

ocenił(a) film na 8
PapaSoprano

Pamiętam ze gdzieś widziałem ten film(a dokładnie 15 minut czy coś koło tego bo nie miałem kaszy na reszte) I wydawał mi się fajny trochę dziwny(nie orientowałem co się stało w fabule przez te kilka lat) ale wydaję się skomplikowanym filmem. Z resztą wiem ze bionicle mają dobrą fabułę z reguły i z góry nie robioną dla reklam nowych zestawów dowód lata 2011-2014.(nie mówię tu o ribucie)

ocenił(a) film na 8
millone

Animacji się nie czepiaj bo po pierwsze zanimuj robota dobrze po drugie to lego animacja mam być taka.
http://www.filmweb.pl/film/Bionicle%3A+Odrodzenie+legendy-2009-536188/discussion /Nie+potraficie+doceni%C4%87+filmu.,1230240