nie oglądajcie tego , stolec straszny , aż dziwne że ma średnią 7,5 na 10 , dla kogo &#$% w ogóle to jest adresowane ? przecież na pewno nie dla tych , którym się podobał Blade oraz Blade 2 , stanowczo odradzam , czekałem , zwlekałem z oglądaniem (po przeczytaniu Waszych opinii) , i żałuję że nie pozostałem na tym czekaniu , 1/10 , bo mniej nie można dać , sorry
Film ma taką średnio bo jest bardzo dobry mi się podobał i to nawet bardzo jak tak jak poprzednie części
Blade 1 i 2 były oryginalne, ciekawe, ale ten to jest DNO!
NIE oglądajcie jesli lubicie pierwsze dwie części. Nie wiem jak można było popsuc tak dobrą serię filmów :(
no to zapewne i tak wam sie nie spodoba serial...mi wszystkie czesci sie podobaly i polecam obejrzec :D
hmm, to teraz mam dylemat. oglądać czy nie oglądać? Ale to tak jak pokazać dziecku pięknego cukierka (którego już dwa razy zjadło i mu smakował) a potem powiedzieć, żeby nie jadło bo będzie gorzki. Jak myślicie, zjadłoby?
Jeśli nie planują stworzyć Blade'a IV to ten mogę obejrzeć. Mam tylko nadzieję, ze nie będzie aż tak szmirowaty jak opowiadacie.
PS.wypowiem się po obejrzeniu
Niestety po obejrzeniu filmu muszę przyznać Ci całkowitą rację. Pierwsze dwie części podobały mi i wracam do nich z przyjemnością, natomiast do Mrocznej Trójcy nie wróce już nigdy, a przynajmniej taką mam nadzieję :) Film jest mocno przeciętny, fabuła o niebo słabsza od poprzednich i nawet efekty specjalne oraz sceny walk, które były bardzo mocną stronę Blade'ów, tym razem wyglądają słabo :(
Zastanawiałem się na przyczyną takiego mizernego stanu rzeczy. Scenarzysta jest ten sam, tylko, że tym razem zabrał się też za reżyserię... widać facet nie potrafił się rozdwoić i porządnie przyłożyć do jednego i drugiego, a szkoda, bo Blade zasługiwał na lepszy koniec ;)