PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98534}

Blade: Mroczna Trójca

Blade: Trinity
2004
6,5 66 tys. ocen
6,5 10 1 65737
4,2 20 krytyków
Blade: Mroczna Trójca
powrót do forum filmu Blade: Mroczna Trójca

film ma u mnie 4/10. dlaczego??? bo sa w niktakie błedy ze az cos si e robi. tak jane wampiry gina od srebra ... sdzkoda jeszcze ze nie od zaklec czerowników. kto to krecil ten film?? mnie tamtyka wampirow i innych stworow bardzo interesuje. po prostu to lubie i dlatego nie moge za zadne skarby tego filmu oglacac. nie polecam. wiecej informacji o wampirach znajdziecie no nie wiem w google chyba

matkicus123

Rozumiem, że według Ciebie Blade powinien ganiać z osinowymi kołkami i jakimś innym szmelcem? I najlepiej, żeby ten film był rodzajem dokumentu, żeby były w nim jeszcze wywiady z prawdziwymi wampirami, itepe... tak?
A skąd wiesz, że wampiry nie giną od srebra? Sprawdzałeś? Masz na to dowody? Taka jest konwencja tego filmu, tak sobie wymyślił/założył pomysłodawca/scenarzysta i w świecie, w którym rozgrywa się akcja tak właśnie jest. Nie potrafisz tego zrozumieć, przyjąć tego do wiadomości, otworzyć się na to?
Nie ma to jak ograniczeni ludzie...

matkicus123

PS. wcale nie oglądałem tych wszystkich filmów z Blade'em po to, aby dowiedzieć się czegoś o "wampirach"

ocenił(a) film na 7
juhas514

Dokładnie, film nie jest żadnym filmem dokumentalnym, co więcej z prawdą już w zamiarze miał mieć on wspólnego może 10% - to, że dzieje się w czasach współczesnych. Film pod tym względem jest b. dobry jednak rażące są błędy typu koleś umiera, ale ożywa na chwile i wali monolog "to ty jesteś wybrańcem" po czym ginie. Jak już to właśnie do takich błedów w przypadku tego filmu bym się doczepiał a nie do 'prawdy' i zgodności z rzeczywistoscią.

ocenił(a) film na 9
matkicus123

nie zgodze sie z Toba, wg. mnie efekty byly nawet dobre;p i za caloksztalt dalem 9/10 =] czegos mi jeszcze w tym brakowalo :P