PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98534}

Blade: Mroczna Trójca

Blade: Trinity
2004
6,5 66 tys. ocen
6,5 10 1 65737
4,2 20 krytyków
Blade: Mroczna Trójca
powrót do forum filmu Blade: Mroczna Trójca

Kazdy kto powie ze trzecia czesc Blade czyli mroczna trójca jest do bani to jest kompletnym idiota. Film jest naprawde ciekawe i polecam go wszystkim, którzy lubia filmy akcji i oczywiście o wampirach.

kris420

tego typu uwagi zachowaj dla siebie,bo każdy ma swoje gusta
nie wiem po co ja na to odpowiadam gdyz i tak zapewne nie dotrze...

kris420

Jesli ktos lubi tylko komedie romantyczne i operetki to ten film moze sie temu komus niespodobac. Powiedzmy, ze ten ktos obejrzalby Blade'a, pomimo kompletnego innego gustu, oraz mial czelnosc wypowiedziec sie tutaj negatywnie, spogladajac przez pryzmat tylko i wylacznie swoich operetkowych upodoban. To swiadczyloby raczej o tym kims, ze jest faktycznie idiota i musi sie w jakis sposob dowartosciowac chyba ;) To jest skrajny przypadek - w przypadku tego filmu najbardziej prawdopodobny,bo patrzac po ocenie naprawde dobrze sie zapowiada. Nie kieruje sie opinia pojedynczych ludzi tylko laczna ocena. Grubo ponad 8 na tyle glosow - IDE DO KINA !! :D

Pozdrawiam !!

użytkownik usunięty
kris420

kompletnym idiotom to jest gosc ktory pisze takie komentarze jak ty

kris420

http://www.filmweb.pl/Im,wi%EAcej,cz%EA%B6ci,tym,.....,temat,Topic,id=279374 [www.filmweb.pl/Im,wi%EA ...]

użytkownik usunięty
kris420

jeste lipny i mówie to z żalem (beznadzieja), mogli tam jeszcze careya obsadzić...

Wedlug mnie II czesc była najlepsza ;) teraz znowu przesadzili z holiłudzkim zakonczeniem :///// jestem fanem i dlugo czekalem na ten film, "przedobrzyli" tak jak z Troja (lol2) :/ pozdro.

serff

Niestety tez musze stwierdzic, ze trzecia czesc im nie wyszla.. bardzo lubie Lade'a i czekalem dlugo na ta czesc i niestety sie zawiodlem :/ 1 i 2 czesc bardzo mi sie podobały..