Dawno nie widziałem tak beznadziejnego filmu, potrzaskane dialogi i motywy np robienie playlisty mp3 przed walka.. o co chodzi??? Wampir ponoć kilka razy silniejszy od człowieka a nie mogą pokonać laski z łukiem,która na dodatek pewnie nie słyszy co się dzieje na zewnątrz bo w uszach sluchawki ... Szkoda słów...
Ktoś tam prosił o "delikatność", więc postaram się wyrazić mój pogląd na ten film najdelikatniej jak potrafię. Próbowałam obejrzeć wszystkie 3 części, ale na 2 i 3 zasnęłam pod koniec:) Jedynka nawet mi się podobała, ale motyw w 2 i 3 z wampirami, których szczęki rozdziawiają sie w cztery strony świata, to już dla mnie komedia! Jak zobaczyłam w 3 co zrobili z tymi nieszczęsnymi psami [szczególnie ten biedulek szpic!:)] to już parsknęłam śmiechem na cały głos! A miałam takie pozytywne nastawienie, no ale nie dało sę wytrzymać, poprostu się nie dało :)
ja moge ten film ogladac w nieskonczonosc :D:D
dlaczego?? bo traktuje go jak komedie akcji.... glupie i denne dialogi (a te odzywki Hanibala!!!!) pelno bledow technicznych... i moge smiac sie caly dzien
jednak i to niebyloby mozliwe gdyby nie cialo Rayana (dziewczzyny na pewno wiedza o która scene mi chodzi ;>) i boski glos Dominica, poza tym muza tez jest spoko :)