PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98534}

Blade: Mroczna Trójca

Blade: Trinity
2004
6,5 66 tys. ocen
6,5 10 1 65733
4,2 20 krytyków
Blade: Mroczna Trójca
powrót do forum filmu Blade: Mroczna Trójca

mam taki problem oglądałem blade 1,2 wczoraj włączyłem leciał już 15 min ku mojemu zdziwieniu Abraham Whistler żył a przecież w 2 części zginą ?

yoqu

Cóż, nie oglądałam drugiej części, ale w trzeciej rzeczywiście żył, wzrok cię nie mylił:)

Nadi

taki wampir go zabija worek mu na głowe założył ale jak on odżył ?

yoqu

Z tego co pamiętam to wcale nie ginie w 2 częsci;)

użytkownik usunięty
yoqu

[uwaga spojler do wszystkich 3 części o Whistlerze]
No więc jestem świeżo po oglądnięciu całej trylogii, więc wyjaśnię:
-Whistler umarł (a przynajmniej tak było pokazane) w pierwszej części, jak go dopadli w magazynie - słychać było odgłos strzału po tym jak miał w ręce broń i chciał się zabić (więc się zdziwiłem w drugiej, że żyje)
-w drugiej części nie umarł
-w trzeciej natomiast umarł na dobre

ocenił(a) film na 9

Ja bym to ujął tak: 1 część pogryzli go i pobili.Słyszany był odgłos strzału, a pozniej whistler zyl w nastepnych czesciach. Można to wyjasnic chociaz nielogicznie ze sie postrzell srebrem bo wtedy jeszcze sie nie zmienił w wampira i byl jakby czlowiekiem, albo to ze wrocili po niego.
2-czesc Blade spedzil pare lat na szukaniu go: czyli wiedzial ze whistler został porwany. Zywy. moze wrocil w jedynce i zobaczyl ze go nie ma. Kiedy go odnalazł zabrał go do domu wstrzyknal lek i powiedział ze do rana zostana orwarte zaluzje tak czy siak, i whistler przezył. koncowki nie pamietam.
3-czesc Whistler w walce ze Swatem albo innymi antyterro, powłączał systemy obronne w komputerach , został postrzelony w nogę, gdy po niego przyszli pokazał faka i zdetonował wszystko,Blade złapali a whistler od tegoż wybuchu zginął.