To najgorszy film tego roku, i najgorsza cześć przygód Blade'a. Nawet powszechnie krytykowana dwójka(która mi sie podobala nawet ) była
lepsza, powiem wiecej byla cudowna w porownaniu do 3, dialogi dno, choreografia walk - przeciez to juz bylo w poprzednich czesciach, fabula dno, a wszystko zmontowane koszmarnie, bez polotu. Porazka na calego, po pierwszych 30 minutach siedzialem i ogladalem ten film na przymus z zasady ze jak zaczolem to obejrze do konca. Aha po obejrzeniu tej czesci nie odparcie nasowa mi sie jedno slowo: kicz, sluchajac dialogow poprostu mi sie scyzoryk w kieszeni otwieral, jak glowny zly z takim patosem mowi o ludziach ze sa tylko insektami i takie tam bradnie, przeciez my juz to slyszelismy w poprzednich czesciach po kiego .... sie pytam tak to eksploatowac - nuda, nuda, nuda. No a Blade juz nic smiesznego nie mowi, w zamian za to charczy i zgrzyta zebami - no to jest nowe. Jest moze ze 2, 3 sceny smieszne nic pozatym beton, nuda....
Odradzam ogladanie bo grozi zachorowaniem na powazna choroba umyslowa, chociaz wiem ze i tak wiekszosc z was to obejrzy, zeby samemu sie przekonac.
I na milosc boska nie pytajcie sie mnie o napisy !!!