Chyba najgorszy horror jaki w życiu widziałam!!! Niewiadomo do końca o co w nim chodzi. Sceny są niedożeczne! Wogóle do dupy!
Jeśli byś zwrócił uwage na sceny rozpoczynające i kończące film, może byś zauważyła, że przedstawiony obraz nie jest charakteryzuje się typowym dla filmu prowadzeniem akcji, lecz w tym wypadku mamy doczynienia z pewną interpretacją wydarzeń przedstawiona przez główna bohaterkę (SPOILER! która jak by niebyło nie widziała siebie jako mordercy).
A tymczasem wróć dziewczynko do oglądania Semrfów czy tam innych Gumisiów.
PO PIERWSZE: może koleżanko jakieś argumenty by się przydały bo tak to Twoja wypowiedź jest z lekka żałosna.
PO DRUGIE: Jeżeli to wg Ciebie film jest do dupy to dlaczego dajesz mu ocenę 4/10 ??? Dla mnie film do dupy to jest taki co ma ocenę 1/10 lub może 2/10 ...
PO TRZECIE: Skoro to najgorszy horror jaki w życiu widziałaś, to powiem Ci, że jeszcze mało widziałaś. Mogę podać Ci setki horrorów, którę są gorsze niż "Blady Strach". Proszę także, abyś wymieniła te horrory, które według Ciebie są gorsze.
PO CZWARTE: Jeżeli nie wiesz, o co chodziło w tym filmię, to śmiem sądzić, że Twoje IQ jest równe osłu (bez obrazy) i nadajesz się tylko do Bolka i Lolka .............. Smutne. Mimo, że to bardzo dobry horror (u mnie ma 8/10), to wydawało mi się że jest prosty w odbiorze. Tak jak wszystkie slashery i nie wymaga od widza intensywnego myślenia i wielkiej inteligencji. Ale jak widać znów się pomyliłem... :(
PO PIĄTE: Widzę że nie znasz się na horrorach więc może k...a nie będziesz wypowiadać się na ich temat ?!?!???
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.