PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112202}

Blady strach

Haute Tension
2003
6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 11212
6,4 16 krytyków
Blady strach
powrót do forum filmu Blady strach

Rozdwojenie następuje w momencie, kiedy Marie wychodzi na papierosa przed dom. Dlaczego? Bo wcześniej narasta w niej gniew: cała ta rozmowa w samochodzie, moment, kiedy Alex znika w polu kukurydzy i się z nią drażni, moment, kiedy poznaje rodziców i braciszka Alex i czuje się wtedy odrzucona i zazdrosna. A potem rozmowa ich obu o żonatych facetach. To wszystko w niej narasta i wybucha.

ocenił(a) film na 6
sylwana

Nie nastawiałam się na dobry horror,pomyślałam jednak,że coś mnie zaskoczy-i kapota.Kiedy zobaczyłam lalkę z porcelany której twarzyczka jest pęknięta na pół już się domyśliłam że kłania się 'akcja' w stylu Sekretnego okna.A najbardziej irytował knebel w ustach tej dziewczyny(rozumie się że wtedy by wykrzyczała prawdę i zakończenie szlag by trafił)-wiadomo że czasami nie ma się pomysłu,to już lepiej by było gdyby jej język ucięła.

sylwana

no ja domyslilem sie o co chodzi juz na samym poczatku :/ Nie wiem czy dlatego, ze zbyt slabo to zakamuflowali czy dlatego, ze za duzo juz sie horrorow naogladalem w kazdym badz razie zepsulo mi to caly film :/