nie ogladajcie tego luzie badziewie jak cholera.. zalstraciłem czas
"zalstraciłem" - co to znaczy?
"nie ogladajcie tego luzie" - nie widzę sensu w tym stwierdzeniu...
Kurde z pospiechu zgubilem kilka literek a sie czepiasz. jak bys był/a madry to bys się domyslił/a o co chodzi. poprawka ''luzie" - Ludzie, "zalstraciłem" - żal straciłem. Wystarczy ??
ah , co za dojrzałość - ''ku rwa'' , ''badziewie'' i odrazu pojechanie , ze ktos nie jest ''madry'' bo Ci zwrocil uwage o. O.. a co Ci się tak bardzo nie podobało w tym filmie , moge spytać ?.
Zero realistyki w tym filmie.. gosciu jakas piłe wyciagnał niewiadomo skad i przecinał auto jak chleb.. takich scen bylo mnostwo które byly smieszne nie straszne. nie jestem w szkole na lekcji i nie musi mi zwracac uwagi a poza tym jest wolnosc słowa pisze co mysle o tym filmie akceptuj to czy nie twoje zdanie po mnie spływa ;) pozdro
"gosciu jakas piłe wyciagnał niewiadomo skad i przecinał auto jak chleb" - przecinał auto? Chyba jakiś inny film oglądałeś/aś.
a od kiedy to w horrorach (slasherach na dodatek) jest dużo ''realistyki''? Już sam fakt, że blondi poharatała twarz psychopacie (kilkanaście razy), a ten dalej żył, mija się z logiką natury. Ale jeśli oglądasz filmy tylko po to, by doszukać się w nich ''realistyki'', to według mnie nie warto ich wcale oglądać, bo powinny być one małą odskocznią od rzeczywistości.