Serio? ^^ To chyba dobrze ;p Gorąco popieram, chociaż filmu nie polubiłem, oj ten format, gorsze jak tarcie karton o karton albo kredą po tablicy, a Ci co tak w pięty poszło?
A po co pytać i mam ludziom głowę zawracać... A Ty mi wyskoczyłeś jak Filip z konopi, bo nie umiem tego wyłączyć, gdy wiązałem nadzieję z tym filmem, że może chociaż skopie im tyłki, a Agatonik to niesamowicie ciekawa osoba z wyrazistymi pogladami, imponuje mi wiedzą, integralnością i determinacją.
Ale to ty dzwonisz haha kolejne kopiuj wklej konto sragatona. Zabawna jesteś xD weź pospinaj się jeszcze bo dajesz niezła rozrywkę tym którzy z ciebie leją
Kilka razy próbowałem to wyłączyć, te powiadomienia, ale coś robię źle i nie działa, no ale się pokazałeś mi w powiadomieniu i zastanowiło coś się tak rozemocjonował. Nie jestem Agatonik, mam na imię Jakub, mieszkamy 3/4 Polski od siebie i nigdy nie spotkaliśmy, nawet filmy oceniamy różnie, np. mi podobał się "Men", a Agatonik ma za zły, dla mnie "Tar" i "Blondynka" to filmy słabe, a Agatonik ocenia na bardzo dobre, ja polubiłem "Sundown", który Agatonik uważa za co najwyżej średni, sam więc widzisz.
Wiesz co przede wszystkim robisz źle? A no to iż wychwalasz jej te dyrdymały które wypisuje i dlatego śmiem wątpić iż nie jesteś jej czy tam jego kolejnym kopiuj wklej kontem "mieszkamy 3/4 polski od siebie" no kurcze pióro przekonuje mnie to ostatecznie. Zawsze trzeba wierzyć w to co ludziki piszą w necie XD sam/sama więc widzisz xD
Proszę państwa to K20_9310/agatonik patrzcie jaki głupi. Sam się zresztą przyznał.