PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576938}

Blondynka

Blonde
2022
5,4 19 tys. ocen
5,4 10 1 18943
5,3 62 krytyków
Blondynka
powrót do forum filmu Blondynka

Z niewiadomych przyczyn prace nad filmem zostały odroczone,zagraniczne strony już wcześniej rozpisywały się z faktem,że Naomi czuje się niepewnie w roli Monroe.Może bali się konfrontacji dwóch filmów biograficznych o legendarnej blondynce. Osobiście uważam,że Naomi Watts jest bardzo piękną kobietą i gdyby odrobinę przytyła na potrzeby produkcji,znacznie bardziej przypominałyby wyglądem Marilyn niż Michelle Williams w "Tygodniu z Marilyn".Szkoda ;/

jamesdawid

oo.. ja dopiero dziś dowiedziałam się o tym filmie, a tu... ah, brak słów. Naomi jest świetna, szkoda.

Magdalenaa

I Tu masz racje szkoda Naomi byłaby idealna w tej roli......... SZKODA przez duże "SZ"

jamesdawid

Zgadzam się :(
"Naomi znacznie bardziej przypominałyby wyglądem Marilyn niż Michelle Williams w "Tygodniu z Marilyn".Szkoda ;/ "

jamesdawid

Jak dla mnie Naomi Watts w ogóle nie pasuje do tej roli, osobiście wole już Michelle Williams, chociaż i ona mnie nie urzekła. Nie dziwie się że zawieszona ekranizację tego filmu, książkę przyjemnie się czyta, ale trzeba pamiętać że to fikcja, a wiele osób niestety mogłoby to mylnie odebrać. Marilyn nie za ciekawie został w niej przestawione.

chazy

Ja książkę ledwo co zmęczyłem a jestem fanem MM i przeczytałem większość z jej biografii. Była dla mnie jedną z najcięższych ale i najsłabszych. Jedna z nielicznych jej biografii, które mnie kompletnie nie wciągnęły. Podziwiam, że Cię zainteresowała;)

ocenił(a) film na 4
bardotek69

Blondynka od Joyce Carol Oates nie jest biografią. Autorka wielokrotnie podkreślała, że jest to nowela historyczna oparta o życie MM , ale absolutnie nie biografia.

Ziutencja

Ponoć. Co nie zmienia faktu, że dla mnie niemalże nie do przebrnięcia.