... że film był nijaki, więc w jej imieniu dam mu piąteczkę. Tata chciał jeszcze dodać, że ktoś
powinien zakomunikować Woody'emu , iż trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. Ten stary gnat
idzie na ilość , a nie na jakość . Stary już nie jary [*] Czekam na hejty :*
piszesz takie bzdury i czekasz na hejty? chyba naprawde ci sie nudzi czlowieku....mam i tata ci mowili?:) pffff
btw. film godny uwagi chocny ze wzgledu na kate ktora moze dostac oskara za ta role. pozdrawiam
Jak myślisz bardziej mnie się nudzi czy Tobie, że odpisujesz na moje bzdury ? ]:-)
wlasnie obejrzalem film, chcialem go skomentowac a tu bach taka bzdura....no to skomentowalem.
A Ty dziewczynko wysiedziałaś aż półtorej godziny na jednym miejscu?! Mam nadzieje, że rodzice kupili Ci przynajmniej popcorn w nagrodę!
A tak serio to nie wiem co to za film, ale uśmiałem się czytając Twój komentarz. Pozdrawiam;d
Dlaczego ktoś miałby hejtować? Przedstawiłaś opinie na temat filmu. Inna sprawa, że nie swoją, ale to okoliczności, które nic nie wnoszą do dyskusji i jeśli już to powinny być rozpatrywane w zaciszu gabinetu psychologa.