6,9 90 tys. ocen
6,9 10 1 90410
7,1 53 krytyków
Blue Jasmine
powrót do forum filmu Blue Jasmine

... że film był nijaki, więc w jej imieniu dam mu piąteczkę. Tata chciał jeszcze dodać, że ktoś
powinien zakomunikować Woody'emu , iż trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. Ten stary gnat
idzie na ilość , a nie na jakość . Stary już nie jary [*] Czekam na hejty :*

ocenił(a) film na 7
pinkhood

piszesz takie bzdury i czekasz na hejty? chyba naprawde ci sie nudzi czlowieku....mam i tata ci mowili?:) pffff

btw. film godny uwagi chocny ze wzgledu na kate ktora moze dostac oskara za ta role. pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
goraca_bulka

Jak myślisz bardziej mnie się nudzi czy Tobie, że odpisujesz na moje bzdury ? ]:-)

ocenił(a) film na 7
pinkhood

wlasnie obejrzalem film, chcialem go skomentowac a tu bach taka bzdura....no to skomentowalem.

pinkhood

A Ty dziewczynko wysiedziałaś aż półtorej godziny na jednym miejscu?! Mam nadzieje, że rodzice kupili Ci przynajmniej popcorn w nagrodę!
A tak serio to nie wiem co to za film, ale uśmiałem się czytając Twój komentarz. Pozdrawiam;d

ocenił(a) film na 7
pinkhood

Proponuję założyć mamie i tacie konto na filmwebie :)

pinkhood

Dlaczego ktoś miałby hejtować? Przedstawiłaś opinie na temat filmu. Inna sprawa, że nie swoją, ale to okoliczności, które nic nie wnoszą do dyskusji i jeśli już to powinny być rozpatrywane w zaciszu gabinetu psychologa.

ocenił(a) film na 2
pinkhood

rzadko się udzielam w komantarzach ale wg mnie ten akurat jest trafny! pozdro dla rodziców, film o niczym.