Pięknie przedstawiona historia wielkiego polskiego zawodnika. Bardzo wzruszająca i poruszająca,naprawde dobry film warty obejrzenia. Daje do myślenia jak nasze zycie moze sie potoczyc kiedy goniąc za marzeniami stajemy przed cięzkimi wyborami. Naprawde dawno nie widziałam tak dobrej polskiej produkcji.Obsada też dobrana idealnie.
A ja mysle ze Ty nie masz co robic tylko muszisz wtrącić 3 grosze pod kazdym pozytywnym komentarzem bo brak ci zajecia. Film ma prawo sie podobać gusta, sa różne i jesli film nie trafił w Twoj to ok,ale wyluzuj i nie jedz tak po tych co byli nim zachwyceni. To naprawde wzruszająca historia no ale zeby to docenic to trzeba miec uczucia wyższe.Dziekuje i pozdrawiam.
Też to zauważyłam, jak jedzie po innych, którzy OŚMIELILI SIĘ mieć inne zdanie. Jak dla mnie, to typowe zachowanie prowokatora, jakich ostatnio pełno na filmwebie.
ja doceniam historię, ale nie doceniam realizacji. wręcz sama historia narzuca wyższy poziom realizacji. rozumiesz to?
Ok,rozumiem. Moze faktycznie mogl by byc jeszcze lepiej nakręcony bo to dobry material na fim ale ja oceniłam go za przeslanie bo jednka ta historia miala takowe przeslanie. I wiekszosc forumowiczów tutaj to przeciętny Kowalski wiec ocenia tu to,o czym opowiada ten film a nie realizacje. Pozatym nie przeszadzaj nie jest az tak zle nakrecony,widziałam gorsze :)
Magio - wymagajmy więcej od innych. Historia wspaniała, realizacją przemyślaną mogła sięgnąć nagród na arenie międzynarodowej. A tu chodzi o bunt- ileż z nas widzów można robić w bambuko? Czy my jesteśmy debilami??????? Nawet pięknej i wzruszającej polskiej historii nie umiemy pokazać zachowując podstawy marketingu filmowego?
Wiesz chciałem być kulturalny ale napiszę w innych słowach, że film to mega tvnowska chujnia i tyle w temacie ahahaha
Przesadzacie, ani to arcydzielo na 10 ani szmira na 2. Solidna telewizyjna produkcja z niezla obsada.
wydaje mi się ,ze ten film bez tej obsady lepiej by wypadł ,a oni dali znane nazwiska aby tylko ludzi przed tv przyciągnąć
Jak jestes fanem Rockiego to faktycznie miał prawo Ci sie nie podobac,zabrakło tam scen jak naparzał sie po mordzie przez 3/4 filmu...to nie tego typu kino kolego
Czy kiedykolwiek interesowałaś się historią Salety i jego osiągnięciami ,bo wydaje mi się że nie
ten film to kpina z jego kariery sportowej itp