PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=376300}
6,4 1,6 tys. ocen
6,4 10 1 1618
Boot Camp
powrót do forum filmu Boot Camp

"filmu". niech mi ktoś udowodni że gdzieś są takie obozy - to kompletna bzdura.
I reżyser każe nam żałować tych biedactw, które wcześniej kradły, pluły, biły i zachowywały się jak skurwiele niezależnie od płci?
już na początku raczej bierze widza chętka rozwalić ich długą serią za ich zachowanie niż kłopotać się z zawożeniem gdzieś daleko na wsypy Fidżi.

takie obozy istnieja - poszukaj na necie, zdarzaja sie nawet smiertelne "wypadki". Bylo glosno o tym w Stanach Am.

Prawda, solidaryzuję się z wypowiedzią przedmówcy. Oglądałem film tylko przez pierwsze 20min bo juz mnie mierziły zachowania tych 'skurwieli' ;

ocenił(a) film na 6

Bzdura to to co piszesz, kolego. Owszem, nie brakowalo tam "skurwieli", co nie zmienia faktu, ze nie wszyscy byli przegrani. Nie brakowalo tez osob, bedacych po prostu ciezarem dla rodzicow. Jakby ciebie starzy wyslali na taki oboz, bo zchcieli by miec cie z glowy, to tes bys byl na odstrzal? Zastanow sie dwa razy co piszesz...

Takie obozy istnieją, były nawet filmy dokumentalne na ten temat.

ocenił(a) film na 8

Na dwójce lub jedynce co jakiś czas pokazują taki obóz w Teksasie. Trafiają tam dzieciaki Wielkiej Brytanii, chyba właśnie w Anglii i USA takie obozy są najpopularniejsze.
Co do opinii o tych dzieciakach to są to ludzie w wieku 0d 14 do 17 lat (bunt i te sprawy) i wydaje mi się, że gdyby coś takiego modne było w polsce to trafiłby tam nie jeden z nas;P (nie mówię tutaj o przypadkach gdzie dochodzi do poważniejszych przestępstw)
Tak samo jak ktoś już napisał, wydaje mi się, że to jest po prostu zwykłe pozbycie się problemu jak niektórzy robią ze szczeniakiem - sika na dywan to OUT i tyle

ocenił(a) film na 6

Tu się zgadzam. Też widziałem program o podobnym obozie. Chociaż w realu wysyłali ich na swego rodzaju survival na jakieś odludzie. Mieli ciężko ale nikt tam nikogo do betonowych płyt na plaży w czasie przypływu nie przykuwał.

ocenił(a) film na 8
reese

A co mają przykuwać ich podczas gdy kamery TV wszystko nagrywają?

Oj, zdziwiłbyś się jak ten świat jest chory i pokręcony. Wystarczy włączyć surwiwalowe komercyjne programy w telewizji, choć będzie to tylko przesłodzony obraz tej dziwnej rzeczywistości. Nieraz spotkacie tam dzieciaków, którzy też właśnie w ten sposób zostali wysłani przez swoich kochanych rodziców, bo wariowali. Nie pamiętam na jakim to kanale widziałem, ale to nie wymysł, takie obozy istnieją naprawdę, ale tych najgorszych nie spotkasz, dopóki sam tam nie trafisz, o nich jest bardzo cicho i to właśnie boli, ogólna znieczulica. Z pozoru wszystkie obozy wyglądają normalnie, ale jest parę takich, które pod kolorowym katalogiem wychodzą w najgorszym wydaniu, tam kamery rzadko sięgają, a jak już to w normalnych sytuacjach. Jak użytkownik powyżej, żaden właściciel takiego obozu nie pozwoli na filmowanie wtedy, kiedy dzieje się młodzieży coś złego. Dlatego, rodzice przemyślcie to dogłębnie zanim wyślecie swojego wychowanka na takie wakacje, gdyż mogą to być jego ostatnie. Owszem, takich degeneratów nie jest szkoda, ale miejcie to na myśli, że tam mogą trafiać dzieciaki, które są właśnie ciężarem dla rodziców. A oni nie mają siły na wychowanie. Spodziewałem się jakiegoś totalnego badziewia, ale film nawet dobry, jeszcze kiedyś do niego powrócę.

polecam film glowny na stronie www.naszsystem.pl to jest film dokumentalny pokaze w czym zyjesz ...