4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117652
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Nigdy w życiu nie bylam na tak beznadziejnym filmie. Wyszłam przed końcem "znakomitej akcji" czując jak mój mózg został wyprany. Słyszałam różne opinię na temat tego filmu, poszlam na niego jedynie po to zeby miec własną ocenę. Powiem jedeno, jeśli ktoś nie wie nic na temat dzieci i osob z zespołem Downa niech z łaski swojej nie wypowiada sie na ich temat. Co do aborcji.. w kazdym profesjonalnym szpitalu/gabinecie, jeśli sie je wykonuje/wykonywało, do dzieci, bo nie wazne czy zarodek ma 1dzien czy 4tyg jest dzieckiem, ma sie do niego szacunek i nie zostawia tak jak bylo tu ukazane. Nigdy bym nie pomyślała ze Polska "komedia" upadnie tak nisko.

NigdywieceJ_2

Haha, świetnie mi się czyta ten ból dupy lewaków xD. A Vega bije rekordy oglądalności, zarobi kupę kasy i będzie mógł zrobić za własne pieniądze kolejny film, mając nadętych snobistycznych bufonów w dupie, bo jest niezależny od nich. I znowu ich wkurzy :D . A ja będę dzielił jego satysfakcję, tak jak teraz :D.

użytkownik usunięty
raVadrian

Lewaków.A co to ma wspólnego z jakimś lewactwem.Nie używaj słów których nie rozumiesz