4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117654
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Co za durne, małe polaczki! Mi się nie podoba więc innym też nie może a jeśli ktoś myśli inaczej jest głupi, jest masą i tlumem i nie ma gustu lub reżyser go przekupil... Ale z was bogowie wielkiego kina! A ja jestem za tym żeby zablokować możliwość dodawania opinii na wyrost, przez osoby które nawet nie widziały filmu. I UWAGA! Moje konto jest nowe, ocena chyba pierwsza w życiu tylko dlatego że niedobrze mi jak was czytam! Ja się nie znam na grze aktorskiej, na pisaniu scenariuszy. Widziałam lepsze filmy ale ten też jest dobry. Film porusza bardzo aktualne tematy. Daje do myślenia właśnie dlatego że jest wulgarny. Nie dziwię się że większość z was go nie rozumie bo np nie straciliscie nikogo bliskiego bo dzieci nie macie, sami pewnie nimi jeszcze jesteście.. Cala prawda o służbie zdrowia i koncernach! Jasne że przerysowana, oczywiste że zebrane najgorsze przypadki medyczne ale prawdziwe! Sam fakt przepełnionych kin chyba o czymś świadczy. Gdyby film był aż tak zły wiadomość o tym fakcie roznioslaby się już po premierze i większość odpuscilaby sobie ten seans a jednak...