4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117654
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Oglądałam i przyznamże że początek był fatalny i prawie mnie odrzuciło od oglądania dalej ale jakoś się przemogłam i obejrzałam , z czasem było nieco lepiej. Pierwsze sceny pokazujące historyjkę rodzeństwa tragiczna. A te przypadki jakie niby mieli na karetce masakra. Ja nie mówię że służba zdrowia jest u nas kryształowa ale żeby aż tak..sama nie wiem czy powinno się takie filmy wyświetlać bo proszę mi powiedzieć co pan Vega chciał tym filmem osiągnąć???? Ludzie obejrzeli i co niby mają z tym teraz zrobić? Mają przestać się leczyć?????? Nie chodzić do lekarzy jeśli są chorzy? A może mamy wszyscy leczyć się prywatnie? Może za granicą? Ja nie raz korzystałam z naszej służby zdrowia i poza kolejkami nie zauważyłam większych syfów. Oczywiście jestem świadoma że każde środowisko zawodowe ma jakieś swoje grzeszki czy nawet grzechy za uszami. Tak jest wśród polityków, policjantów, kucharzy dekarzy i tak dalej ale czy to oznacza że mamy patrzeć wszystkim na ręce ? Stracić zaufanie do wszystkich?
Co mogę jeszcze powiedzieć to to, że gra aktorska w filmie jest bardzo słaba. Chyba poza Katarzyną Warnie nikt nie udźwignął tego filmu.