4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117654
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

dla mnie film 10/10 ( i nie mam konta od 3 dni) Podoba mi się to, że ktoś w tak drastyczny, dosadny sposób potrafi pokazać to co się dzieje w naszym świecie, Ci co uważają, że tak się nie dzieje, nigdy nie mieli styczności ze służbą zdrowia. Nie mówię, że wszyscy lekarze tacy są, ale zdarzają się takie przypadki i Vega zebrał je i ujął w filmie.
Wulgaryzmy, przez cały film były owszem, ale w ogóle nie zwracałam na nie uwagi, skupiałam się bardziej nad sensem danej sceny, historii.
Film nikogo nie krzywdzi, jeżeli ktoś poczuł się "skrzywdzony" niech nie bierze wszystkiego do siebie, trochę dystansu.
Film miał szokować i to robi, powala na kolana i powinno być więcej takich filmów, które demaskują różne społeczności. Powinno pokazać się jakie zło dzieje się w okół nas, Niestety świat nie jest kolorowy i słodki. Jest pełno zła, cierpienia i niesprawiedliwości. Takie filmy inteligentnych ludzi zmuszają do myślenia, co się dzieje, dlaczego tak się dzieje. Jak widać nie można obok tego filmu przejść obojętnie i bardzo dobrze, że na większość osób on wpłynął, nawet na tych którzy piszą, że jest to dno i masakra.