PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624418}

Bracia Kliczko

Klitschko
2011
7,5 12 tys. ocen
7,5 10 1 11792
8,0 2 krytyków
Bracia Kliczko
powrót do forum filmu Bracia Kliczko

Niesamowity!!!

ocenił(a) film na 10

Jeden z najlepszych dokumentow o bokserach jaki widziałem.Film przedstawia nam zycie zawodowe i prywatne braci Klitschko ktore jest ciekawe pod wieloma wzgledami.Kazdy kto interesuje sie kariera jedynych mistrzow wagi ciezkiej powinien obejrzec ten film.

ocenił(a) film na 8
Goracy

Gdzie mogę obejrzeć ten film albo czy mogę go skąd ściągnąć?

ocenił(a) film na 10
usain

Ja oglądałem go na jakiejs atronie angielskiej,musisz dokładnie poszukac w Googlach

usain

szukaj na chomikuj

ocenił(a) film na 10
dsquared10

To jest swietna strona

ocenił(a) film na 10
Goracy

No, no - narobiłeś mi, bracie, smaka :D Po dokumencie o Tysonie i Alim - ten jest absolutnym następcą dokumentu (o bokserach) do obejrzenia.

Goracy

Podaj linka gosciu prosimy ladnie:D na zadnej torrentowni nie widac. Premiery w pl pewnie nie bedzie

użytkownik usunięty
harom

"Klitschko" znajdziecie w sklepach Media Markt i Saturn.

Jestes pewien? kiedy mianowicie?

użytkownik usunięty
harom

Od 8 września.

harom

wpisz w google Klitschko violaz i tam jest wersja dvd

ocenił(a) film na 10
Goracy

Zgadzam sie takich filmow jak ten powinno robic sie wiecej

zegan333

Ciekawe gdzie Wy te filmy oglądacie jak w necie tego filmu po prostu nie ma...

ocenił(a) film na 8
rsix

Już jest na playtube, online. :D

ocenił(a) film na 10
tygrum

Napewno kupie go na DVD jak bedzie w przyzwoitej cenie

rsix

http://darkwarez.pl/forum/filmy/3284482-bracia-klitschko-klitschko-2011-3.html

ocenił(a) film na 8
Goracy

Film bardzo fajny, ale nie zgodzę się, że pokazuje jakoś specjalnie ich życie prywatne, jest oparty prawie tylko i wyłącznie na sferze sportowej. Zabrakło mi troszkę więcej informacji o ich życiu poza sportem, żadnej wzmianki o życiu prywatnym Władimira, jego kobieta gdzieś tam przypadkiem się pokazała raz, a to przecież znana aktorka, można było coś powiedzieć o ich hobby, życiu codziennym gdy nie mają obozu treningowego, pokazać gdzie i w jakich warunkach mieszkają na co dzień, wspomnieć o coś o kulisach ich kształcenia w końcu obaj posiadają tytuły doktora. Tego zdecydowanie zabrakło, ale jeszcze pewno coś takiego powstanie, może na podsumowanie ich karier. Podejrzewam, że gdyby te wątki się w filmie pojawiły to byłby rewelacyjny, a tak jest bardzo dobry :) .

ocenił(a) film na 9
legos

Jako fan boksu nie mogłem opuścić tej pozycji i szczerze powiedziawszy nie zawiodłem się, dokument oglądało się przyjemnie, nie było przynudzania a same interesujące fakty. Masz rację, wątków czysto prywatnych nie było prawie w ogóle, faktycznie trochę zabrakło ich hobby czy innych zajęć poza boksem. Aczkolwiek w filmie głównie chyba chodziło o pokazanie ich sportowej kariery i więzi z rodzicami, historii ojca (który de facto zmarł niedawno) a przede wszystkim relacji między braćmi. Produkcja warta obejrzenia, polecam.

ocenił(a) film na 10
legos

:)

ocenił(a) film na 7
legos

Dokładnie,tak jak pisze Hudzin zabrakło więcej faktów z życia osobistego.No ale mimo wszystko film jako dokument bardzo dobry.

ocenił(a) film na 10
aronn

Moze troche zabrakło ale dokument swietny

ocenił(a) film na 10
Goracy

Moze nie chcieli aby ludzie wiedzieli o ich zyciu zbyt wiele