Jeden z najlepszych dokumentow o bokserach jaki widziałem.Film przedstawia nam zycie zawodowe i prywatne braci Klitschko ktore jest ciekawe pod wieloma wzgledami.Kazdy kto interesuje sie kariera jedynych mistrzow wagi ciezkiej powinien obejrzec ten film.
Ja oglądałem go na jakiejs atronie angielskiej,musisz dokładnie poszukac w Googlach
No, no - narobiłeś mi, bracie, smaka :D Po dokumencie o Tysonie i Alim - ten jest absolutnym następcą dokumentu (o bokserach) do obejrzenia.
Podaj linka gosciu prosimy ladnie:D na zadnej torrentowni nie widac. Premiery w pl pewnie nie bedzie
Film bardzo fajny, ale nie zgodzę się, że pokazuje jakoś specjalnie ich życie prywatne, jest oparty prawie tylko i wyłącznie na sferze sportowej. Zabrakło mi troszkę więcej informacji o ich życiu poza sportem, żadnej wzmianki o życiu prywatnym Władimira, jego kobieta gdzieś tam przypadkiem się pokazała raz, a to przecież znana aktorka, można było coś powiedzieć o ich hobby, życiu codziennym gdy nie mają obozu treningowego, pokazać gdzie i w jakich warunkach mieszkają na co dzień, wspomnieć o coś o kulisach ich kształcenia w końcu obaj posiadają tytuły doktora. Tego zdecydowanie zabrakło, ale jeszcze pewno coś takiego powstanie, może na podsumowanie ich karier. Podejrzewam, że gdyby te wątki się w filmie pojawiły to byłby rewelacyjny, a tak jest bardzo dobry :) .
Jako fan boksu nie mogłem opuścić tej pozycji i szczerze powiedziawszy nie zawiodłem się, dokument oglądało się przyjemnie, nie było przynudzania a same interesujące fakty. Masz rację, wątków czysto prywatnych nie było prawie w ogóle, faktycznie trochę zabrakło ich hobby czy innych zajęć poza boksem. Aczkolwiek w filmie głównie chyba chodziło o pokazanie ich sportowej kariery i więzi z rodzicami, historii ojca (który de facto zmarł niedawno) a przede wszystkim relacji między braćmi. Produkcja warta obejrzenia, polecam.
Dokładnie,tak jak pisze Hudzin zabrakło więcej faktów z życia osobistego.No ale mimo wszystko film jako dokument bardzo dobry.