Tragedia. Dez Fabuly, durne dialogi, moze kilka smiesznych scen ale jako calos ; zyletka o zyly. Gdyby nie gruby pan w kinie siedzacy przedemna i smiejacy sie z kazdej drobnej zeczy niesamowcie zabawnym smiechem umarl bym tam.
Gościu to zarąbista, typowo durna komedia, która ma rozwalic widza swoimi txtami do łez. My z kumplem musieliśmy wyjśc z wykłądu bo ne moglismy się przestać śmiać
"Mów mi smoku."
"A ty mi Nocny jastrząb"
Normalnie idealnie zagrali dorosłych zachowujących się niczym 10-12latkowie.
Lol na maxa xD
Ja i mój szanowny współmałżonek dajemy filmowi aż 8/10, ale popieram Twój osąd. Po obejrzeniu filmu (oglądaliśmy go w różnym czasie i w różnym miejscu), ja do męża powiedziałam:
- Mów mi różowa smoczyco!,
a szanowny współmałżonek odpowiedział mi:
- A ty mi latający byku.
..................................
Taaaaaaaaa, a nasi synowie w conajmniej Twoim wieku nadal z nami mieszkają.................
(Wniosek: Luuuuuuuuuuuudzie, włączcie na luz!)
Katastrofa !!!. Zgadzam się : 0 śmiesznych scenek, marne dialogi, po godzinie oglądania patrzyłem się co 2 min ile jeszcze do końca , bo już się wytrzymać nie dało. 1,35 min zmarnowane ( a można było jakiś dużo lepszy film obejrzeć ). Ani razu się nie uśmiechnąłem. Co w tym filmie było śmiesznego ??...
Dokladnie, ten film to totalna katastrofa. Pod kazdym wzgledem jest beznadziejny, tam nic nie jest w porzadku, tam wszystko jest porazajaco glupie.
"tam wszystko jest porazajaco glupie" bardzo dobrze to ujales.tyle ze wszystkie film z Willem Ferrellem sa takie i sa dobre tak jak i ten.dla mnie film sie podobal i spokojnie oceniam go na 7/10
pozdrawiam
Wysoko go oceniacie.
Ja oceniłem go na zero, chociaż miałem ochotę dać na minus tylko pewnie nie starczyło by mi skali w dół.