Bunkier

The Divide
2011
6,1 12 tys. ocen
6,1 10 1 12313
4,8 5 krytyków
Bunkier
powrót do forum filmu Bunkier

dno

ocenił(a) film na 1

film kiepski.. chory.. stanowczo nie polecam jeśli ktoś liczy na dobry film

ocenił(a) film na 8
droida

Jezeli ktos moze dac 1/10 takiemu filmowi znaczy ze nie potrafi byc obiektywny i proponuje nie oceniac w ogole. Nawet jezeli film nie jest w twoim klimacie jest wiele rzeczy ktore zasluguja na troszke szacunku. Muzyka, gra aktorska, scenariusz. Nie rozumie jak mozna dawac na skrajne oceny. To jest na prawde dobry film ukazujacy jak ludzie nie bardzo roznia sie od zwierzat w warunkach extrymalnych. Polecam.

Tikinson

"To jest na prawde dobry film ukazujacy jak ludzie nie bardzo roznia sie od zwierzat w warunkach extrymalnych", z całym szacunkiem Tikinson ale to żadne odkrycie, mnie się wydawało że to jasne jak słońce, że gdy zagrożone jest życie to człowiek człowiekowi wilkiem. Co w tym odkrywczego ?? To może być jedynie tłem filmu, a nie fabułą samą w sobie. Oczekiwałem fabuły właśnie, wyjaśnienia co się stało, skąd apokalipsa, kim są Ci ludzie w kombinezonach, słowem o co chodzi ? Tymczasem film był tylko i wyłącznie o zdziczeniu w obliczu upadku cywilizacji..Normalnie arcydzieło, że proszę siadać. Ja też uważam, że ten film to całkowita porażka. Maksymalnie można mu dać "3".

ocenił(a) film na 8
droida

Chory film? Czyli, ze niby powinien sie wybrac do lekarza? :P

ocenił(a) film na 1
droida

nawet przy FAST FORWARD to strata czasu!
szkoda Rosanna Arquette, kiedyś obiecująca dziś "zapinana", oklejona taśmą...
kino dla zdziczałych żądnych niewyszukanych wrażeń

ocenił(a) film na 7
fabio

Na przykład w Welcome to California jako prostytutka. Dobrze, że nikt nie posłucha twojej mało konstruktywnej opinii na temat tego filmu. Kto lubi tego typu "deprawujące filmy", lub inaczej- POTRAFI JE OGLĄDAĆ nie będzie oglądał "Brüno" który oceniłeś 10/10 Śmiech na sali.

ocenił(a) film na 1
dEn22100

im prostszy przekaz filmu tym bardziej zagorzali zwolenicy

ocenił(a) film na 8
fabio

faktycznie Bruno będziesz bronił do śmierci. Śmiech na sali. Gościu Fabio, ten film jest zdecydowanie nie dla Ciebie. Powinieneś się na teletubisie przerzucić.

ocenił(a) film na 1
kisiel291

zapraszam na forum Bruno...