PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866839}

Buzz Astral

Lightyear
2022
6,2 20 tys. ocen
6,2 10 1 19668
5,8 46 krytyków
Buzz Astral
powrót do forum filmu Buzz Astral

Idę na animowane SF o strażniku kosmosu, a przez te stawki o ślubie przełożonych, nie mogłem się skoncentrować na akcji (mimo, że pomysł o skokach w czasie był dobry) Jak ona zaszła w ciążę? I czemu jej dziecko nie jest mulatką ?

radikkk

Serio tobie trzeba takie rzeczy tłumaczyć?
Serio nie wiesz skąd się biorą dzieci? Nigdy nie słyszałeś o in vitro i bankach spermy gdzie to możesz sobie wybrać 'dawce'?

Ja rozumiem że dzieci mogą takich rzeczy nie rozumieć - i pewnie nawet nie będą tym zainteresowane - ale dorosły facet raczej to wie.

Do tego ile jest tam tego wątku - z 5 minut maks. Jeśli dla ciebie to tak istotne to polecam wizytę u dobrego seksuologa bo ty masz poważny problem...

Iwona_Klich

"Ja rozumiem że dzieci mogą takich rzeczy nie rozumieć" - i właśnie tu jest problem, bo fajnie by było jakby dzieci nie czuły sie zakłopotane na bajce i chociaż im oszczędzono lewackiego bełkotu

Iwona_Klich

Bank spermy na bezludnej planecie ? Czy był już na tym statku ? To się kupy nie trzyma

radikkk

A w sumie to jest SF może był jakiś robot przelatywacz z3 wszystkimi genami załogi? I losowo strzelał...ale wtedy byłby inny film