Czas skończyć grać w komedyjkach u boku Eddy Murphy'iego.
Koniec występowania w kiepskich filmikach dla dzieci.
I czas najwyższy przestać grać w kiczowatych filmach klasy B.
Nie wiem dlaczego tak czepiacie się De Niro
Przecież swoje zrobił, zagrał w kilkudziesięciu znakomitych filmach, wcale mu się nie dziwię, że chce odpocząć, w końcu to też człowiek.
Co nie oznacza, że nie czekam na ten film ;)
zauważ że powstaje coraz mniej nie tylko znakomitych filmów (dzisiaj to już jest prawie gatunek wymarły), ale nawet dobrych
mógłby wziąć przykład z kolegi Nicholsona i wybierać w miarę na poziomie. może trafiły mu się jakieś gorsze, ale ogólnie o kilka poziomów wyżej od Roberta.
Ten człowiek osiągnął apogeum w wieku dwudziestu kilku lat. Na jego miejscu też bym się nie przejmował na starość. Swoje pokazał i udowodnił już dawno temu.
Mel tez swoje udowodnił i co ... nie widzą czego dokonał tylko srają się o to jakim jest człowiekiem ... a jest takim jak inni ... popełnia błędy tak jak my . No nic teraz czekam na Dorwać gringo ... znaczy już mam ale brak napisów
Tylko ludzie nieograniczeni w swojej ignorancji oceniają aktora, w kwestii wykonywanego przezeń zawodu, przez pryzmat życia osobistego.
Ja na Gringo idę do kina na dniach. Poszedłbym dzisiaj, ale jedyny seans o 22:15. Nie widzi mi się wracać o 1:00 do domu.