Córka mojego kumpla

The Oranges
2011
5,8 9,6 tys. ocen
5,8 10 1 9566
6,0 2 krytyków
Córka mojego kumpla
powrót do forum filmu Córka mojego kumpla

Gdzie można go obejrzeć? Będzie w kinie?

ocenił(a) film na 5
ZuZuu

ATO PICTURES wykupiło prawa do filmu i zapowiedziało, że premiera kinowa odbędzie się dopiero w 2012 roku. Może wtedy trafi też do polskich kin, ale na razie nic nie wiadomo.
Sporo bieżących informacji o tym filmie znajduje się na polskiej stronie o Leighton leighton - mester . pl :)

ocenił(a) film na 1
ZuZuu

Ponawiam pytanie, może ma ktoś jakieś nowe informacje na ten temat? Jeśli tak, bardzo proszę o odpowiedź.

Madeleine_filmweb

póki co informacje o premierze w Polsce się nie pojawiły. Musimy uzbroić się w cierpliwość, choć jak dla mnie już stanowczo za długo to wszystko się ciągnie. Obecnie dostępny jest zwiastun (przy okazji z zajebistym smaczkiem :D) - tylko to musi nam wystarczyć. Wnioskując, że światowa (już druga... bo pierwsza odbyła się w zeszłym roku w Toronto) premiera ma odbyć się jesienią, my możemy się spodziewać jak zwykle opóźnienia...

ocenił(a) film na 5
MykHaOtyk

Parę tygodni temu na oficjalnym profilu filmu na facebooku pojawiła się informacja o planowanej premierze kinowej - termin padł na 5-ego października :) Niestety jednocześnie pojawiła się informacja, że jest to data premiery tylko w niektórych kinach...