Jak tak dalej pójdzie, to niedługo na filmwebie będzie można oceniać spoty wyborcze. Przecież ten film to propagandowa agitka, zwana przez Sakiewicza (chyba dla żartu) "dziełem drugiego obiegu".
Nawet jeżeli można byłoby to nazwać filmem propagandowym to cię zasmucę - filmy propagandowę można oceniać na FW czy ci się to podoba czy nie:).
Chociaż tylko sfanatyzowany bałwan który nie obejrzał a ocenia bo przeczytał opis w GóWnie będzie mógł powiedzieć że to film propagandowy. To po prostu osobista relacja córki zamordowanego prezydenta w pierwszych dniach in tygodniach po zamachu. To jest najzwyklejszy wywiad dziennikarski a nie propaganda.
Filmidło widziałem i kłamstwa i insynuacje o "wyganianiu z pałacu" to po prostu żenada. Baba nawet w historii o swoich rodzicach próbuje wcisnąć kit. Myślę, że GW (bo chyba o wyborczą ci chodzi) nie zajmowało się recenzowaniem tego nużącego "wywiadu", natomiast Sakiewicze i Stankiewiczki zapewne piały z zachwytu.
"To po prostu osobista relacja córki zamordowanego prezydenta w pierwszych dniach in tygodniach po zamachu." - Czy to coś zmienia? Żali sie przed kamerami i opowiada jak sie czuje po śmierci obojga rodziców w katastrofie samolotowej? Czas na nowy szoł "Jak oni...".
"Zamordowanego"??? Coś mnie ominęło? Morduje się ludzi znaczących i niebezpiecznych.Kaczyński nic nie znaczył, a niebezpieczny to był tylko dla siebie i otoczenia.O czym przekonali się najboleśniej pasażerowie TU-154.Się zagalopowałeś.Wybaczam.
a dzięki dzięki, ale chyba jeszcze niewiele w życiu widziałeś, że jarasz się byle czym hahaha
Ty małolat, ale sam sobie "pojechałeś" w tym momencie, bo to moje "haha", to właśnie cytat "śmiechu" z twojego wysublimowanego żartu. Dlatego ten cudzysłów.
Znudziłeś mnie małolat, więc żegnam cię. Widzę, że traktujesz to forum jak dzieciak piaskownicę, więc możesz sobie napisać ostatnie zdanie.
chyna kpisz kogo nazywasz małolatem? A tak wgl to ile ty masz lat, co żeby nie mieć mózgu? Weź, mi też się nie chce gadać z człowiekiem, który uwierzy we wszystko, co tłoczą mu do łbów, oficjalni propagandyści, tylko śmieją się z prawdziwych patriotów.
To jest po prostu film dokumentalny. Każdy ma prawo zrobić taki film, jaki uważa za stosowne i każdy ma prawo go oceniać. Niestety, Twój wpis nie jest oceną, ale - no właśnie - propagandą. Dlaczego? Wychodzi na to, że ufasz jednej stronie w polsko-polskim sporze, tę drugą traktujesz per noga. Zginął prezydent i mnóstwo czołowych postaci naszej polityki.. I co? W każdym z normalnych państw świata było solidne śledztwo, byłaby stosowna żałoba, byłoby - po czasie - stosowne podsumowanie działalności choćby prezydenta. Przypomnij sobie, co było u nas, kto z kogo kpił, kto prowokował? Mniejsza o to. Kaczyński jaki by nie był przerastał o trzy głowy Bolka i Alka, a także Komorowskiego. Dlaczego? Mówi o tym choćby jego córka. No tak, ale to propaganda...