Ten film nie jest zły ogólnie podobał mi się, tylko jakoś to zakończenie z wyrodną córką mi nie pasuje.
Nie odebrałem tego by była wyrodna. Jak sama pyta na końcu "mamo, czy podoba ci się, że masz władzę nad mężczyznami?", a później dodaje "chciałabym być taka jak ty", po czym rano wyjeżdża z tym facetem, bo wie, że jest bogaty, a spodobało jej się życie w luksusie. Poza tym obdarzyła go jakimś uczuciem. Być może brakowało jej ojca, a jemu córki, którą stracił. Czy łączyło ich coś więcej niż przyjaźń tego nie wiemy. W liście do matki jednak pisze, że "nie będę należała do niego" i prosi ją by była uśmiechnięta. Czy to świadczy o tym, że jest wyrodna? Jest na tyle dorosła, że postanowiła sama zadecydować o swoim życiu. Nie chciała wracać do Rosji tak jak matka chciała, wolała wybyć za ocean.
Jak dla mnie film jest przecietny, fajny poczatek, potem monotonia ,
jak dla mnie gownym atutem byla uroda Olgi Drezdenko!
daje slabe 6
Hej a moze mi ktos napisac jakie było zakonczenie? bo niestety zasnelam na filmie w momencie gdy do bohaterki przyjechał mąż, potem ona wyszła do klienta a na 2-gi dzień poszli na kolacje z jej "szefem".Może mi ktos napisać na priv co było dalej ponieważ jestem bardzo ciekawa a nie mam gdzie obejrzec tego filmu ponownie.pozdrawiam;-)
byli na tej kolacji, jej mąż się połapał, że jest prostytutką ale nic o tym nie powiedział, tak jakby mu nie przeszkadzało, potem wyjechał. na końcu była razem z córką i Robertem nad morzem, rano obudziła się, i okazało sie, że jej córka wyjechała za ocean z Robertem, ale w liście napisała, że nie bedzie jego własnoscia i żeby matka sie usmiechała. Natasza wróciła do Rosji i uczyła w szkole.