PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=824}
6,2 3,3 tys. ocen
6,2 10 1 3258
Córy szczęścia
powrót do forum filmu Córy szczęścia

Ten film nie jest zły ogólnie podobał mi się, tylko jakoś to zakończenie z wyrodną córką mi nie pasuje.

ocenił(a) film na 10
gonia

Nie odebrałem tego by była wyrodna. Jak sama pyta na końcu "mamo, czy podoba ci się, że masz władzę nad mężczyznami?", a później dodaje "chciałabym być taka jak ty", po czym rano wyjeżdża z tym facetem, bo wie, że jest bogaty, a spodobało jej się życie w luksusie. Poza tym obdarzyła go jakimś uczuciem. Być może brakowało jej ojca, a jemu córki, którą stracił. Czy łączyło ich coś więcej niż przyjaźń tego nie wiemy. W liście do matki jednak pisze, że "nie będę należała do niego" i prosi ją by była uśmiechnięta. Czy to świadczy o tym, że jest wyrodna? Jest na tyle dorosła, że postanowiła sama zadecydować o swoim życiu. Nie chciała wracać do Rosji tak jak matka chciała, wolała wybyć za ocean.

ocenił(a) film na 6
huppert

Jak dla mnie film jest przecietny, fajny poczatek, potem monotonia ,
jak dla mnie gownym atutem byla uroda Olgi Drezdenko!
daje slabe 6

ocenił(a) film na 6
gonia

Hej a moze mi ktos napisac jakie było zakonczenie? bo niestety zasnelam na filmie w momencie gdy do bohaterki przyjechał mąż, potem ona wyszła do klienta a na 2-gi dzień poszli na kolacje z jej "szefem".Może mi ktos napisać na priv co było dalej ponieważ jestem bardzo ciekawa a nie mam gdzie obejrzec tego filmu ponownie.pozdrawiam;-)

marzi8

byli na tej kolacji, jej mąż się połapał, że jest prostytutką ale nic o tym nie powiedział, tak jakby mu nie przeszkadzało, potem wyjechał. na końcu była razem z córką i Robertem nad morzem, rano obudziła się, i okazało sie, że jej córka wyjechała za ocean z Robertem, ale w liście napisała, że nie bedzie jego własnoscia i żeby matka sie usmiechała. Natasza wróciła do Rosji i uczyła w szkole.