PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=824}
6,2 3,3 tys. ocen
6,2 10 1 3257
Córy szczęścia
powrót do forum filmu Córy szczęścia

moze ktos mi strescic końcówke? tak z 20 minutek pod koniec....

micrusia

kurcze, nie patrzyłam na zegarek więc nie wiem od której sceny jest to 20 minut od końca. Do Nataszy przyjeżdża z wizytą mąż z malutką córeczką Katią. Natasza prosi Janka o parę dni wolnego, aby w spokoju pobyć z rodziną. Janek obiecuje jeśli Natasza sie z nim prześpi. Po stosunku oświadcza, że to Robert o tym decyduje. Oszukana Natasza prosi więc Roberta. Dostaje zgodę, jednak krótko przed wyjazdem męża dzwoni telefon z pracy. Natasza jedzie na parę godzin do klienta. Robert coraz bardziej rozpuszcza Maszę, córkę Nataszy zabierając ją do opery. Robert poznaje też całą rodzinę Nataszy. Prawdopodobnie mąż domyślił się prawdziwej profesji Nataszy, co mu wcale nie przeszkadza. Natasza chce zerwać z życiem ekskluzywnej call girl, jednak rodzina nie przyjmuje tego do wiadomości. W końcu ma w Polsce dobrą pracę, a córka chodzi do szkoły muzycznej. Film kończy się wypadem Roberta i Nataszy z Maszą do ciepłych krajów. W hotelu Natasza czyta list od córki, która ucieka z Robertem, a matce pozostawia czek na 200 tys dolarów. Natasza wraca do Rosji i zawodu nauczycielki.
The end.