PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331608}

Całkiem zabawna historia

It's Kind of a Funny Story
2010
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78645
6,1 21 krytyków
Całkiem zabawna historia
powrót do forum filmu Całkiem zabawna historia

nigdy nie rozumiałem forumowiczów zaniżających ocenę, tym razem jest odwrotnie gdyż film nie jest zbyt ciekawy. Może i nie usnęliśmy na nim ale na pewno nas nie zaciekawił. Może i komuś się spodoba ale ja odradzam. Oglądało nas dość dużo i stwierdzenie końcowe to "trzeba było coś innego włączyć"
P.S Faktycznie- obok komedii to nie leżało!!!!

ocenił(a) film na 6
ruski011

Podobne odczucia, W ogóle ciężko zaszufladkować to w jakimś gatunku. Napewno nie jest do komedia , ale dramat też nie. Obyczajowy? Nie wiem. NIe był to zły film ale dobry też nie .

pacho15

myślę, że to może być dobry film dla młodzieży... gimnazjum, podstawówka... nie za trudny, trochę płaski, ale jakoś tam pouczający i optymistyczny...

ocenił(a) film na 9
ruski011

uważam ze film jest super pozytywny , porusza wiele istotnych problemów dotyczących obecnej cywilizacji . przykro mi ze niema głupich dowcipów z cyckami i wtedy mogli byście nazwać go komediom , jest jednym z lepszych filmów obok tego badziewia które się nam podaje na złotej tacy ładnie zapakowanych ale tak naprawdę pustych , i przykro mi kiedy ludzie waszego pokroju piszą opinie o rzeczach o których nie maja absolutnie pojęcia myślę ze skupcie się na wystawianiu pozytywnych opnie głupim komediom :)

oko321

mylisz się, nie przepadam za głupowatymi American pie i tak dalej ale w tym filmie naprawdę nie było nic śmiesznego, nawet już pomijając śmiech to nic nie wyniosłem z tego filmu. Masz prawo do swojej oceny i nikt tego nie neguje co Ty właśnie robisz