nigdy nie rozumiałem forumowiczów zaniżających ocenę, tym razem jest odwrotnie gdyż film nie jest zbyt ciekawy. Może i nie usnęliśmy na nim ale na pewno nas nie zaciekawił. Może i komuś się spodoba ale ja odradzam. Oglądało nas dość dużo i stwierdzenie końcowe to "trzeba było coś innego włączyć"
P.S Faktycznie- obok komedii to nie leżało!!!!
Podobne odczucia, W ogóle ciężko zaszufladkować to w jakimś gatunku. Napewno nie jest do komedia , ale dramat też nie. Obyczajowy? Nie wiem. NIe był to zły film ale dobry też nie .
myślę, że to może być dobry film dla młodzieży... gimnazjum, podstawówka... nie za trudny, trochę płaski, ale jakoś tam pouczający i optymistyczny...
uważam ze film jest super pozytywny , porusza wiele istotnych problemów dotyczących obecnej cywilizacji . przykro mi ze niema głupich dowcipów z cyckami i wtedy mogli byście nazwać go komediom , jest jednym z lepszych filmów obok tego badziewia które się nam podaje na złotej tacy ładnie zapakowanych ale tak naprawdę pustych , i przykro mi kiedy ludzie waszego pokroju piszą opinie o rzeczach o których nie maja absolutnie pojęcia myślę ze skupcie się na wystawianiu pozytywnych opnie głupim komediom :)