jestem ciekawa co tym razem będzie tematyką filmu, a raczej - czym nas zaskoczą producenci, bo nazwa Camp Rock mówi za siebie. Jednak mam nadzieję, że Mitchie i Nate'a coś połączy ;) Coś więcej niż tylko przyjaźń ^^
Poza tym, fajnie by było ,gdyby Joe i reszta zagrali w innych filmach, prawda? Joe ma talent, Kevinowi coś jednak kiepsko w tym filmie poszło.
Pozdrawiam.
też jestem ciekawa jaką historię tym razem wymyślą producenci i scenarzyści .
oby coś równie ciekawego.
zgadzam się.
faajnie by było jak coś połączyło Mitchie i Shane'a ; DDD
jak przyczytalam opis camp rock 2 to sie wkurzylam bo ona mowi cos nabroić miedzy Mitchie i Shane'a.Jestem ciekawa jakie zakączenie bedzie. oto jest pytanie
tez tak myśle
i chcialabym zeby mitchie i shane'a cos polaczyolo!
ale napewno tak bedzie jestem tego pewna w 100%!
Na pewno na koniec drugiej części będą razem ;)
Ciekawa jestem miejsca...
W jedynce bylo jezioro,
to może w dwójce morze, wieś albo góry będą? :D
No i co tym razem narobi Tess... Pewnie nieźle napląta w życiu Mithie i Shane'a. ;/
no właśnie, ale ta Tess to wredota że normalnie masakra... jeszcze gorsza od Percy'ego Wetmore'a z "Zielonej Mili"!!! poważnie mówię, to nie żarty, ona jest naprawdę taka okrutna i okropna!
"Poza tym, fajnie by było ,gdyby Joe i reszta zagrali w innych filmach, prawda? Joe ma talent,"
powiedz, ty tak na serio, czy tylko się z nami droczysz?
Ja juz ciebie nie rozumiem mowisz ze ci co to ogladaja to przedszkolaki a potem ze tess to wredota czy cos w tym stylu. Skoro ten film dla ciebie to byle co to poco go ogladales a tak wogole jesli tak uwazasz radze ci nie ogladaj 2 czesci. Nie jestem tu jakas fanka tego filmu ale tez sie nie sprzeciwiam niemu. tylko ja juz nie wiem co ty myslisz
Sądzisz, że oceniam filmy przed ich obejrzeniem? Nieee, ja najpierw oglądam filmy, a później stwierdzam czy są gównami czy arcydziełami. Niestety, po obejrzeniu CR stwierdzam, że film o jonaskach postawił poprzeczkę tak nisko, że tylko HSM jest niżej. Takie "mniej niż zero" prawie że.
A ja uważam, że powinien zająć się muzyką, bo to w miarę potrafi. A aktorstwo niech zostawi komuś innemu. WPowinnien trenować muzykę i tak za kilka lat biedak zniknie.