Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24176
3,6 5 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

jestem ciekawa co tym razem będzie tematyką filmu, a raczej - czym nas zaskoczą producenci, bo nazwa Camp Rock mówi za siebie. Jednak mam nadzieję, że Mitchie i Nate'a coś połączy ;) Coś więcej niż tylko przyjaźń ^^
Poza tym, fajnie by było ,gdyby Joe i reszta zagrali w innych filmach, prawda? Joe ma talent, Kevinowi coś jednak kiepsko w tym filmie poszło.
Pozdrawiam.

joashia

też jestem ciekawa jaką historię tym razem wymyślą producenci i scenarzyści .
oby coś równie ciekawego.
zgadzam się.
faajnie by było jak coś połączyło Mitchie i Shane'a ; DDD

joashia

MeGaLa zgadzam się w 100% z tobą :)<za krotki>

n_a_t_a_l_i_a

Mitchie i Shaneza krótki <br/> za krótki <br/>

joashia

jak przyczytalam opis camp rock 2 to sie wkurzylam bo ona mowi cos nabroić miedzy Mitchie i Shane'a.Jestem ciekawa jakie zakączenie bedzie. oto jest pytanie

joashia

tez tak myśle
i chcialabym zeby mitchie i shane'a cos polaczyolo!
ale napewno tak bedzie jestem tego pewna w 100%!

sabka20

Na pewno na koniec drugiej części będą razem ;)

Ciekawa jestem miejsca...
W jedynce bylo jezioro,
to może w dwójce morze, wieś albo góry będą? :D

No i co tym razem narobi Tess... Pewnie nieźle napląta w życiu Mithie i Shane'a. ;/

Phonetique

Ale macie wielkie problemy,niedługo wpadniecie w depresję.2xLOL

użytkownik usunięty
Phonetique

no właśnie, ale ta Tess to wredota że normalnie masakra... jeszcze gorsza od Percy'ego Wetmore'a z "Zielonej Mili"!!! poważnie mówię, to nie żarty, ona jest naprawdę taka okrutna i okropna!

użytkownik usunięty
joashia

"Poza tym, fajnie by było ,gdyby Joe i reszta zagrali w innych filmach, prawda? Joe ma talent,"

powiedz, ty tak na serio, czy tylko się z nami droczysz?

Ja juz ciebie nie rozumiem mowisz ze ci co to ogladaja to przedszkolaki a potem ze tess to wredota czy cos w tym stylu. Skoro ten film dla ciebie to byle co to poco go ogladales a tak wogole jesli tak uwazasz radze ci nie ogladaj 2 czesci. Nie jestem tu jakas fanka tego filmu ale tez sie nie sprzeciwiam niemu. tylko ja juz nie wiem co ty myslisz

użytkownik usunięty
asia0_66

Sądzisz, że oceniam filmy przed ich obejrzeniem? Nieee, ja najpierw oglądam filmy, a później stwierdzam czy są gównami czy arcydziełami. Niestety, po obejrzeniu CR stwierdzam, że film o jonaskach postawił poprzeczkę tak nisko, że tylko HSM jest niżej. Takie "mniej niż zero" prawie że.

joashia

A ja uważam, że powinien zająć się muzyką, bo to w miarę potrafi. A aktorstwo niech zostawi komuś innemu. WPowinnien trenować muzykę i tak za kilka lat biedak zniknie.

CallMeShaddy

ja jestem ciekawa, ile jeszcze nakręcą części tego jeb*** szajsu:/