CC:CoT (podtytul The first 20 years mowi wszystko) to najlepszy dokument o zespole spod znaku tzw charchotu aka death metalu. (no moze tylko "The Flames Of The End" traktujacy o szwedzkim At the Gates jest lepsze). W filmie wykorzystano zdjecia archiwalne z czasow gdy muzycy byli nastolatkami i stawiali pierwsze kroki na scenach klubow w Bufflo, wypowiedzi przyjaciol zespolu, zwyklych sluchaczy, a takze muzykow ktorzy wspoltworzyli scene metalowa pod koniec lat 80 ubieglego wieku. Co godne pochwaly w filmie znajduja sie wypowiedzi osob, ktore przewinely sie przez CC przez te wszystkie lata - w tym byli muzycy. (zabraklo tylko drugiego gitarzysty, ktory odszedl z zespolu, rzucil instrument w kat i zostal.... instruktorem golfa.) Dokument zajmuje jeden z trzech dyskow pakietu, trwa okolo 3 godzin. Druga plyta to teledyski i kawalki z koncertow (lata 1989-2007), trzecia dodatki. Naprawde znakomita rzecz, ktora kazdy fan death metalu powinien miec na swojej poleczce.
Właśnie jestem po seansie. Rewelacyjna sprawa. Dla każdego fana Cannibal pozycja obowiązkowa. Szkoda że Russay odciął się od wszystkiego bo chętnie bym posłuchał co ma do powiedzenia.
Nie wiem. Oglądałem po angielsku ale to było jak widzisz bez mała dwa lata temu. Przykro mi nie potrafię pomóc, ale nie wydaje mi się żeby ktoś to przetłumaczył.