Kapitan Ameryka już nie taka. Troche dziwny film o jednego nie rozumiem albo coś przeoczyłem w
filmie na początku filmu pokazano jakiś statek do którego wszedli ludzie znaleźli tarczę Kapitana
Ameryki no i własnie tego nei rozumiem po co ten wątek? Skoro dostał tarczę od Starka tylko
jeszcze nie pomalowaną i gdzie tu sens? Albo coś przeoczyłem ewentualnie,a film ocenię na 8/10
ze względu na przepiękną Hayley Atwell.
Ten wątek to futurospekcja. 70 lat później znaleźli tarczę Kapitana Ameryki czyli znaleźli jego w tym samolocie co się rozbil. A potem pokazali jak się tam znalazł i skąd się wziął jego fenomen.
Stary po pierwsze nie wszedli a weszli baranie ty jeden bez nauki .... Po drugie skoro ten film wg ciebie nie taki dobry jak Thor to czego dajesz ocene 8/10 ? Moim zdaniem z którym pewnie zgodzi się pewnie większość filmowego Thora Kapitan biję na głowę .. A tacy ludzie jak ty którzy nie zauważyli że początek Kapitana to tak na prawde koniec nie powinni się odzywać zwyczajnie bardzo przepraszam bo to pewnie cie obrazi jesteś za głupi niestety ... Jest oczywiście szansa na to że jesteś dzieckiem więc masz szanse zmądrzeć a póki co nie pisz nic .... I przypadkiem nie bierz przykładu ze mnie bo jak byś może zauważył w moim tekscie nie ma ani jednego znaku interpunkcyjnego ,.... (SZKODA CZASU :D)
co racja to racja ;] Kapitan niby w cieniu Thora czy Hulka ? Nie sądzę ,bardzo dobry film oby kontynuacja aka.2 część była równie dobra