Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193328
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Moimi ulubionymi bohaterami zawsze byli:
Captain America
Batman
Spider-man
Hulk
Iron man
innych też lubię ale ci są dla mnie najlepsi. A wy jakich bohaterów lubicie najbardziej.

ocenił(a) film na 8
sasuke257

Zdecydowanie superman (czasami czuje się wyalienowany jak bym pochodził z innej planety).To taki bohater doskonały...

sasuke257

LOBO rzadzi kurny flak :)

sasuke257

Dla mnie Spider-man. Jest najbardziej ludzki z wszystkich superbohaterów. Właściwie to przecież dzieciak z mocami. Ciągle dostaje łomot i rzadko wychodzi bez szwanku z walki. Batman nie ma żadnych mocy, a dorównuje innym herosom, przez co staje się zbyt idealny. Oczywiście taki np. Iron Man to też tylko człowiek w zbroi, ale on z kolei zupełnie nie pasuje. Dla mnie jest on bogatym dupkiem, uważającym się za lepszego od innych. Z samych dotychczasowych filmów to nie wynika, ale wystarczy choć odrobinę rozeznania, by to zauważyć. Mianowicie mam na myśli serię komiksów, w których żąda od innych superbohaterów ujawnienia się, a wszelki opór uważa za zagrożenie, które należy zlikwidować. Nie zabija, ostatecznie jest w końcu superbohaterem po właściwej stronie barykady, ale nie przyjmuje do wiadomości tego, że ci mutanci, którzy nie chcą się ujawnić, mogą mieć rację, że nie jest to taki super pomysł. Superman z kolei to też jest bohater za doskonały.

ocenił(a) film na 8
sasuke257

Batman, Storm, Cyclops, Gambit (tak, lubię mutantów ;))

użytkownik usunięty
sasuke257

Srebrny Surfer, Doctor Stephen Strange , i Vegeta :)

sasuke257

Hancock
Captain America
Thor
Spider Man (ale pierwsza wersja)

użytkownik usunięty
sasuke257

U mnie bez dwóch zdań Batman!

użytkownik usunięty
sasuke257

Iron Man
Spider Man
Kapitan Ameryka
Hulk
Thor

sasuke257

Wolverine i Punisher.

ocenił(a) film na 5
sasuke257

Hans Kloss oczywiscie

ocenił(a) film na 7
sasuke257

Marvel:Wolverine, Deadpool, spiderman, czarna Pantera, Iron Man, War Machine, Kapitan Ameryka, Czarna Wdowa,Hulk i Thor.
DC:Batman, Superman,Zielona Latarnia, Wonder Woman,Zielona Strzała, Deathstroke i Aquaman