PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537420}
5,4 2,9 tys. ocen
5,4 10 1 2935
Cedar Rapids
powrót do forum filmu Cedar Rapids

4/10

ocenił(a) film na 4

Film nędza, trochę śmiechu nic poza tym.

sylwester_3

Komedia, na której nie zaśmiałam się ani razu. Słabiutko...

ocenił(a) film na 6
Purslane

To nie była typowa komedia, głupia babo. Spodziewałaś się kolejnego Kac Vegas, bo zobaczyłaś w obsadzie gościa, który tam grał, bezmyślna idiotko?

yossarian84

Racja, to była nietypowa komedia, której powinnam wystawić 10/10. Wybacz, że cię zawiodłam, szanowny idioto.

ocenił(a) film na 6
Purslane

10/10 to absurd. Wystarczy 6-7/10. Wielbicielko komedii dla imbecyli.

yossarian84

Dziękuję, nie skorzystam.

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

Cóż, kolejny debil który zobaczył w obsadzie gościa z Kac Vegas i uznał że to będzie jajcarska komedia dla przygłupów... Dobrze że takie barany jak ty zawiodły sie na tym filmie. Plebs niech ogląda filmy dla plebsu, a dobre filmy niech zostawi ludziom, którzy je rozumieją. Zabij się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
sylwester_3

Miło z twojej strony, że swoim buraczanym komentarzem potwierdziłeś, że jesteś debilem i prostakiem. Idź oglądać Kac Vegas, to film w sam raz na twój poziom, podczłowieku.

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

W ogóle widze, że słuchasz Joy Division. Zawsze myślałem, że fani tego zespołu to inteligentni i wrażliwi ludzie na poziomie. Cóż, teraz już nie będę tak myślał.

ocenił(a) film na 4
yossarian84

W ogóle kiedyś myślałeś ? chyba tylko przez sen

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

Aleś mi pojechał :( Weź przestań słuchać JD, bo kocham ten band całym sercem i nie chcę żeby taki burak słuchał tego samego, co ja. Wypi.erdalaj słuchać Weekendu i Popka.

ocenił(a) film na 4
yossarian84

Zamknij ryj bo się muchy zlatują.

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

aleś ku.rwa płytki.....

ocenił(a) film na 4
yossarian84

płytki masz rozumek.I nie śmieć mi tutaj bo zraz bana dostaniesz od admina na konto jełopie niedorozwinięty.

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

idź się poskarż adminowi, cioto

ocenił(a) film na 4
yossarian84

ahahah ale jesteś żałosny,żal mi twoich rodziców, że spłodzili takiego przy#jeba jak ty miernoto.

ocenił(a) film na 4
yossarian84

Powtarzam nie śmieć mi tu bo pożałujesz.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Sylwuś,głupszego komenta nie czytałem,cytuję"trochę się pośmiałem i tyle",popatrz:jak film akcji,to zobaczysz trochę mordobicia i strzelania,jak wojenny to dużo strzelania,jak horror to się trochę wystraszysz i tak dalej.

ocenił(a) film na 4
kroni

Kolejny gimbus....

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Tu się mylisz,ale to tak pewnie zawsze.

ocenił(a) film na 4
kroni

Ale pojechałeś ....