To nie była typowa komedia, głupia babo. Spodziewałaś się kolejnego Kac Vegas, bo zobaczyłaś w obsadzie gościa, który tam grał, bezmyślna idiotko?
Racja, to była nietypowa komedia, której powinnam wystawić 10/10. Wybacz, że cię zawiodłam, szanowny idioto.
Cóż, kolejny debil który zobaczył w obsadzie gościa z Kac Vegas i uznał że to będzie jajcarska komedia dla przygłupów... Dobrze że takie barany jak ty zawiodły sie na tym filmie. Plebs niech ogląda filmy dla plebsu, a dobre filmy niech zostawi ludziom, którzy je rozumieją. Zabij się.
Miło z twojej strony, że swoim buraczanym komentarzem potwierdziłeś, że jesteś debilem i prostakiem. Idź oglądać Kac Vegas, to film w sam raz na twój poziom, podczłowieku.
W ogóle widze, że słuchasz Joy Division. Zawsze myślałem, że fani tego zespołu to inteligentni i wrażliwi ludzie na poziomie. Cóż, teraz już nie będę tak myślał.
Aleś mi pojechał :( Weź przestań słuchać JD, bo kocham ten band całym sercem i nie chcę żeby taki burak słuchał tego samego, co ja. Wypi.erdalaj słuchać Weekendu i Popka.
płytki masz rozumek.I nie śmieć mi tutaj bo zraz bana dostaniesz od admina na konto jełopie niedorozwinięty.
ahahah ale jesteś żałosny,żal mi twoich rodziców, że spłodzili takiego przy#jeba jak ty miernoto.
Sylwuś,głupszego komenta nie czytałem,cytuję"trochę się pośmiałem i tyle",popatrz:jak film akcji,to zobaczysz trochę mordobicia i strzelania,jak wojenny to dużo strzelania,jak horror to się trochę wystraszysz i tak dalej.