Wysiedzialam do konca,bo dobry krytyk chociazby nie wiem jak nudny bedzie film to musi wysiedzic do konca:)Nie polecam,nie lubie takich filmow,poza tym bezsensownie sie konczy,moze dla tych co lubia kino belgijskie to sie spodoba,ale mnie osobiscie nie przypadl do gustu.
Witam, mam podobne zdanie. Za wielki szum wokół tego filmu i wyobrazałem sobie, że to będzie arcydzieło. A trochę się jednak wynudziłem. Film monotonny, nie porywa.
Mnie porwał. Do wyjścia po 45 minutach. Chciałem użyć kolokwializmu, ale system nie pozwala, więc już grzecznie ale tak irytującego filmu jeszcze nie widziałem.
Lol. Film jest bliski perfekcji. Rzekłbym: małe arcydzieło. Wszystkie nagrody w pełni zasłużone. Bracia Dardenne rulez!!!
Potwierdzam, nudny w cholere... Moze kogos kreca losy malego smarkacza (swoja droga nie dziwie sie ze ojciec go nie chcial), ale mnie to po prostu wynudzilo. Sam pomysl na film calkiem niezly, ale realizacja... za duzo przestojow, akcji wlasciwie zeto. Mozna bylo z tego zrobic spokojnie krotkometrazowke i zmiescic sie w 30 minut - po takim skondensowaniu duzo ciekawsza produkcja by z tego wyszla.
Chapeau! Mi się nie udało. Pewnie dlatego, że już widziałem pół tuzina takich samych