Chłopiec w pasiastej piżamie

The Boy in the Striped Pyjamas
2008
8,1 420 tys. ocen
8,1 10 1 419597
6,2 28 krytyków
Chłopiec w pasiastej piżamie
powrót do forum filmu Chłopiec w pasiastej piżamie

Kto z demotów ?! :D

ocenił(a) film na 10

Kto obejrzał film po przeczytanie demota ? :D ja mam taki zamiar dzis wieczorem :D

ocenił(a) film na 8
shail

na przykład ja. Dobry film, czasem informacyjne perełki się zdarzą na demotach.

ocenił(a) film na 9
shail

Ja, a film jest zajebisty... warto obejrzeć. Dokładnie to obejrzałem go 15min temu i jestem mile zaskoczony.

ocenił(a) film na 9
shail

Ja też z demotów, ale już go oglądałem. Naprawdę film godny polecenia, a tu wbiłem by ocenkę wystawić.

ocenił(a) film na 6
shail

Nie widziałęm tego demota. Ktoś może go pokazać?

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

http://demotywatory.pl/2643998/Chlopiec-w-pasiastej-pizamie

Ja weszłam sprawdzić jaka ocena i komentarze :) zaraz się wezmę za ściągniecie go :)

ocenił(a) film na 9
Majkaa607

Tak a propo tego demotywatora, ja film obejrzałam w szkole więc nikt nie milczał ani po filmie, ani w trakcie, oczywiście klasowi idioci musieli rzucać pseudo zabawne komentarze nawet podczas oglądania takiego filmu...16 lat to może nie jest bardzo dużo ale Ku**a chyba po osobach w takim wieku można spodziewać się dojrzałości?! Ale niestety, nie u mnie w klasie...

ocenił(a) film na 8
Dziwna_Emilka

Po 16-latkach raczej nie można spodziewać się dojrzałości, ale fajnie, że Ty w tym wieku to widzisz, będą z Ciebie ludzie;)

ocenił(a) film na 9
shail

Ja też planuję po obejrzeniu demotywatora :D ale chyba świetny, sądząc nawet po democie...

shail

też ujrzałam na demotach i planuję go dzisiaj obejrzec. sądząc po ocenach to dobry film. :)

shail

I ja z demotów , ; )

shail

Wie filmów jest godne uwagi, niestety nie są one pokazane w TVN/Polsacie dlatego też jest tak a nie inaczej :)

ocenił(a) film na 9
Maniusss

Ja o filmie dowiedziałem się już z pół roku temu, ale własnie demoty mi o nim przypomniały i właśnie obejrzałem. 9/10. Niesamowita historia.

Piotr17PL

ja także z demotów :) juz go mam i bede ogladac.

s i l v e r

ja też

maczetan

dopiuje sie z listy demotów ;) już ssam :D

karypno

ja tak samo, zobaczyłam na demotach i postanowiłam że obejrzę =D

Piotr17PL

Przyznaję...też z "tych" ;) Zbierałam się od roku, by obejrzeć... a tu taaaki demotywator. Nie żałuję i szczerze polecam.

ocenił(a) film na 9
shail

Ja też ; haha

shail

Ja :) I nie zaluje bo to jeden z najlepszych filmow jakie widzialem, o ile nie najlepszy

shail

cóż, o filmie słyszałam wcześniej, ale demoty mi o nim przypomniały i właśnie obejrzałam.
Bardzo smutny.

ocenił(a) film na 5
shail

Ja również.
Jednak liczyłem na coś lepszego.

ocenił(a) film na 9
shail

Ja tez obejrzałem dopiero po democie. Masakra..

ocenił(a) film na 10
shail

i ja wczoraj obejrzałam.polecam. demoty mają siłę rażenia! :D

ocenił(a) film na 10
shail

Ja też. Ale jak weszłam na ten film tu, na Filmwebie, zauważyłam, że mam go na liście do obejrzenia, więc tym bardziej...

ocenił(a) film na 7
shail

Ja też.. Mam zamiar obejrzeć!;d

ocenił(a) film na 10
shail

Ja też zamierzam obejrzeć - kiedyś wpadłam na ten film i czekał on w kolejce, ale obecnie jest na jej początku. Czasami Demoty się przydają nie tylko do zabicia czasu :)

ocenił(a) film na 8
shail

Przyłączam się, miałem go wcześniej w planach, ale demoty mnie zmotywowały ;)

===
Film dobry, prawdziwy. Polecam

shail

I ja tak samo. Jeszcze nie oglądałem, ale mam zamiar. :D

ocenił(a) film na 8
necromansy

i ja rowniez <lol2> demoty maja sile przekazu :D haha :D

shail

ja z demotów :D

shail

heh me tooo hehe

ocenił(a) film na 10
shail

ja również;)

ocenił(a) film na 9
PepiGirl18

ja teeeż ! ^^ musze go zobaczyć

ocenił(a) film na 8
shail

W pewnym sensie też po zobaczeniu demota, aczkolwiek o filmie słyszałem już wcześniej...

ocenił(a) film na 8
bartek2303

nie wiedziałam o tym democie, bo nie oglądam demotow, za to obejrzałam film i.... szok
po zakończeniu nie mogłam wydusić ani słowa..... polecam film

ocenił(a) film na 8
Karola

Ja też z demotów, własnie obejrzałem film bardzo dobry, niestety kolega wcześniej powiedział mi zakończenie więc to już nie było to samo...

shail

Wow. jest nas troszkę:)

shail

Ja tego filmu szukałem bardzo długo po obejrzeniu kiedyś programu na TV4 tylko uciekła mi jego nazwa i dzięki Demotom mogę go sobie w końcu obejrzeć...Jaram się, że w końcu mi się na coś przydały

ocenił(a) film na 10
shail

haha, tez zobaczylam i zamierzam obejrzec;)

ocenił(a) film na 10
magda4194

Ja też z demotów... o filmie coś tam kiedyś słyszałam..ale po tym demotywatorze postanowiłam go obejrzeć..xD Oglądałam go jakieś 3 tygodnie temu..i wczoraj po raz drugi. Film niesamowity. 10/10. Polecam.

ocenił(a) film na 8
shail

zenujace. film jest dobry ale jak wiekszosc twierdzi nie bez przyczyny - filem jest naiwnym i prostym. spodziewalam sie czegos bardziej ambitnego a tu raczej nic. i nie bylo mowy o zadnym milczeniu na koniec. ten, kto widzial wiele filmow o podobnej tematyce zrozumie w czym rzecz. jak narazie nie zrobilo na mnie niesamowitego wrazenia .

ocenił(a) film na 8
Kornelia_filmaniak

też z demotów.

shail

filmweb schodzi na psy i ten temat to pokazał ...

ocenił(a) film na 8
denzel_3

Temat jak temat, widziałem gorsze ;)

Filmweb jest najlepszą polska skarbnicą wiedzy o filmach...To fakt.

staszpio

fakt , nie filmweb, ale społeczność
kto tu widział takie tematy z dwa lata temu ? tym bardziej przy takim filmie ?

ocenił(a) film na 8
denzel_3

Film warty obejrzenia, a dwa lata temu użytkowników było znacznie mniej...

ocenił(a) film na 8
staszpio

zgadzam sie z wami Panowie :) i powiem, ze troche przeraza mnie dzisiajsza mlodziez, w szczegolnosci gimnazjalna(przepraszam, chodzi mi o czesc, nie o wszystkich), bo zamiast wyciagac wnioski i jezeli juz pisza, napisac cos madrego, to udziela sie zabawa(popularna rowniez na youtube). Chociaz z drugiej strony, moze i jest to pewien sposob na to aby rozpowszechniac tego typu filmy (np. demotywatory.pl)

ocenił(a) film na 9
shail

ja znam ze szkoły XD