Kto obejrzał film po przeczytanie demota ? :D ja mam taki zamiar dzis wieczorem :D
Ja, a film jest zajebisty... warto obejrzeć. Dokładnie to obejrzałem go 15min temu i jestem mile zaskoczony.
Ja też z demotów, ale już go oglądałem. Naprawdę film godny polecenia, a tu wbiłem by ocenkę wystawić.
http://demotywatory.pl/2643998/Chlopiec-w-pasiastej-pizamie
Ja weszłam sprawdzić jaka ocena i komentarze :) zaraz się wezmę za ściągniecie go :)
Tak a propo tego demotywatora, ja film obejrzałam w szkole więc nikt nie milczał ani po filmie, ani w trakcie, oczywiście klasowi idioci musieli rzucać pseudo zabawne komentarze nawet podczas oglądania takiego filmu...16 lat to może nie jest bardzo dużo ale Ku**a chyba po osobach w takim wieku można spodziewać się dojrzałości?! Ale niestety, nie u mnie w klasie...
Po 16-latkach raczej nie można spodziewać się dojrzałości, ale fajnie, że Ty w tym wieku to widzisz, będą z Ciebie ludzie;)
Ja też planuję po obejrzeniu demotywatora :D ale chyba świetny, sądząc nawet po democie...
Wie filmów jest godne uwagi, niestety nie są one pokazane w TVN/Polsacie dlatego też jest tak a nie inaczej :)
Ja o filmie dowiedziałem się już z pół roku temu, ale własnie demoty mi o nim przypomniały i właśnie obejrzałem. 9/10. Niesamowita historia.
Przyznaję...też z "tych" ;) Zbierałam się od roku, by obejrzeć... a tu taaaki demotywator. Nie żałuję i szczerze polecam.
cóż, o filmie słyszałam wcześniej, ale demoty mi o nim przypomniały i właśnie obejrzałam.
Bardzo smutny.
Ja też. Ale jak weszłam na ten film tu, na Filmwebie, zauważyłam, że mam go na liście do obejrzenia, więc tym bardziej...
Ja też zamierzam obejrzeć - kiedyś wpadłam na ten film i czekał on w kolejce, ale obecnie jest na jej początku. Czasami Demoty się przydają nie tylko do zabicia czasu :)
Przyłączam się, miałem go wcześniej w planach, ale demoty mnie zmotywowały ;)
===
Film dobry, prawdziwy. Polecam
W pewnym sensie też po zobaczeniu demota, aczkolwiek o filmie słyszałem już wcześniej...
nie wiedziałam o tym democie, bo nie oglądam demotow, za to obejrzałam film i.... szok
po zakończeniu nie mogłam wydusić ani słowa..... polecam film
Ja też z demotów, własnie obejrzałem film bardzo dobry, niestety kolega wcześniej powiedział mi zakończenie więc to już nie było to samo...
Ja tego filmu szukałem bardzo długo po obejrzeniu kiedyś programu na TV4 tylko uciekła mi jego nazwa i dzięki Demotom mogę go sobie w końcu obejrzeć...Jaram się, że w końcu mi się na coś przydały
Ja też z demotów... o filmie coś tam kiedyś słyszałam..ale po tym demotywatorze postanowiłam go obejrzeć..xD Oglądałam go jakieś 3 tygodnie temu..i wczoraj po raz drugi. Film niesamowity. 10/10. Polecam.
zenujace. film jest dobry ale jak wiekszosc twierdzi nie bez przyczyny - filem jest naiwnym i prostym. spodziewalam sie czegos bardziej ambitnego a tu raczej nic. i nie bylo mowy o zadnym milczeniu na koniec. ten, kto widzial wiele filmow o podobnej tematyce zrozumie w czym rzecz. jak narazie nie zrobilo na mnie niesamowitego wrazenia .
Temat jak temat, widziałem gorsze ;)
Filmweb jest najlepszą polska skarbnicą wiedzy o filmach...To fakt.
fakt , nie filmweb, ale społeczność
kto tu widział takie tematy z dwa lata temu ? tym bardziej przy takim filmie ?
zgadzam sie z wami Panowie :) i powiem, ze troche przeraza mnie dzisiajsza mlodziez, w szczegolnosci gimnazjalna(przepraszam, chodzi mi o czesc, nie o wszystkich), bo zamiast wyciagac wnioski i jezeli juz pisza, napisac cos madrego, to udziela sie zabawa(popularna rowniez na youtube). Chociaz z drugiej strony, moze i jest to pewien sposob na to aby rozpowszechniac tego typu filmy (np. demotywatory.pl)