Chłopiec w pasiastej piżamie

The Boy in the Striped Pyjamas
2008
8,1 420 tys. ocen
8,1 10 1 419572
6,2 28 krytyków
Chłopiec w pasiastej piżamie
powrót do forum filmu Chłopiec w pasiastej piżamie

Z 10k głosów zrobi się 50k, film wskoczy na top1 filmów przez to, że ktoś go wrzucił na demotywatory.

ocenił(a) film na 8
pablo12000

Stan na piątek, 2 września 2010 roku godz. 18:53

10032 głosy
118 w rankingu światowym
4466 osób chce zobaczyć ten film
8,2 średnia głosów
248 tematów na forum filmu

:D

Reayuk

Po prawie 6 latach przypadkiem odgrzebuję temat.

Czy mogę powiedzieć "a nie mówiłem"? ":) Statystyka ciekawie się zmieniła, jednak demotywatory już nie mają aż takiego oddziaływania :)

ale skok z 10k głosów na 260k robi wrażenie :)

ocenił(a) film na 9
pablo12000

Masz. Dałam 10 chociaż go nie oglądałam, ale obejrzę ;p

ocenił(a) film na 7
Anzelma112

Czy przez to że jest na Demotach muszę mu dać wyższą ocenę ? :P

ocenił(a) film na 6
Anzelma112

ta. najpierw oceniają potem oglądają. porażka ;/

ocenił(a) film na 7
Adder

ale skąd wiesz ze oceniają przed obejrzeniem nie wszyscy murza przecież najpierw wciskać przycisk z napisem "chce obejrzeć tan film"
pewnie sam sie dowiedziałeś z demotów o tym filmie albo ci powyżej jakbyście nie chcieli zeby ten film odniósł jakiś sukces. moim zdanie to dobrze ze chociaż tak zauwazyłam ten film jest naprawdę piękny i warty obejrzenia

pablo12000

wchodze na demoty a tam plakat z tym filmem, wiec jako ze nie kojarze go wchodze tutaj i co pierwsze widze, temat zalozony dzieki demotywatorom;p

ocenił(a) film na 8
pablo12000

A może demotywatory będą najlepszą promocją dla tego filmu?

kuba001

Kuba ma rację. Dobry film i nie wiem czemu go wcześniej nie widziałam, obejrzałam go bo zobaczylam na demotach, warto było.

użytkownik usunięty
kuba001

Szczerze przyznaję, że dopiero dzięki demotywatorom usłyszałam o tym filmie - cóż...czasem na dobre filmy trafia się zupełnie przypadkiem . I prawdę mówiąc, nie liczyłam , że akurat ten film wywrze na mnie tak niesamowite wrażenie. Pomyliłam się - oglądałam go ze szczęką na kolanach ;]
Poruszająca szczególnie interpretacja Holokaustu przedstawiona w nieskomplikowanej formie sprawia, że film ogląda się łatwo i praktycznie bez mrugnięcia oka . Co do zakończenia : szokujące !

Jestem pewna, że film na długo pozostanie w mojej pamięci.

pablo12000

To chyba dobrze moim zdaniem bo nigdy o nim nie słyszałem a teraz dzięki Demotywatorom obejrze go i wtedy dopiero ocenię :)

ocenił(a) film na 8
pablo12000

hahaha dokładnie ;) ja już właśnie ściagam dzieki Demotom. ;D ocenie po obejrzeniu ale z tego co widze moze byc dobry ;)

ocenił(a) film na 9
BunHeaD

czy jest coś złego w tym, że dzięki demotywatorom ludzie obejrzą ten film? a może jest on zakazany dla ludzi, którzy odwiedzają tamten portal. Ja przeczytałam właśnie tam o tym filmie, weszłam tutaj, zobaczyłam o czym i zamierzam obejrzeć dzisiaj. To takie złe?

pablo12000

dzieci demotywatorow i tak nie wiedza co to dobre kino (ale jak jest na demotach to nawet jak by byl dla nich chuj...wy to powiedza ze arcydzielo) brak wlasnego zdania, uzaleznienie od zalosnej emo stronki. NA DWOR!!! :) a ze pol dnia mysle jaki sciagnac film to bedzie to wlasnie ten tytul. pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
SprutyPapek

StrutyPapek na jakiej podstawie stwierdzasz, że jak to ty (wybacz, że bez formy grzecznościowej, ale nie mam szacunku dla ludzi, którym brakuje go w stosunku do mnie) mówisz - dzieci demotywatorów, nie wiedzą co to dobre kino? Uważasz, że jeśli ktoś wchodzi na tą stronę to jest ona dla niego jakąś wyrocznią? Równie dobrze mogłabym przeczytać na jakiejkolwiek innej stronie o tym filmie, ale rozumiem, że wtedy wszystko byłoby w porządku, tak? Wybacz jeśli dzieci demotywatorów tak godzą w twoje zawyżone 'ja', lepszy człowieku!

użytkownik usunięty
pablo12000

Macie link do tego demotywatora?

ocenił(a) film na 9

http://demotywatory.pl/2053327/Sa-filmy proszę. Obejrzałam wczoraj ten film i na końcu ryczałam. No ale pewnie to demotywatory swoim przesłaniem zmusiły mnie do płaczu, tak jestem tego pewna. Niestety tak się składa, że to demotywatorom mogę być wdzięczna, że natrafiłam na tak piękny film.