wszędzie gdzie sprawdzałam jest niedostępna, wiecie może gdzie można kupić john boyne - chłopiec w pasiastej piżamie?
Niestety, żadnej księgarni podać nie jestem w stanie, ale książkę można znaleźć w bibliotece, a i na Chomiku coś się trafi.
http://www.ksiegarnia4u.pl/cgibin/shop?info=155481
http://www.polskaksiazka.ie/details.php?item=1366
Dziś, całkiem przypadkiem, natknęłam się na tę książkę w jednej z krakowskich księgarń. Pozycja raczej skromnych rozmiarów, cena ok. 18 zł. (tania księgarnia) Jeżeli jesteś z Krakowa lub masz możliwość dokonania zakupu właśnie w tym mieście, służę dokładniejszymi namiarami ;).
dzięki, niestety mieszkam na północy, więc raczej pozostanie mi tylko zakup przez internet
ale jak by ktoś wiedział np. gdzie można kupić tę książkę w Warszawie to byłabym wdzięczna, bo bardzo często tam jeżdżę
cosette, szukam tej książki od dawna. w sumie nie jestem z krakowa, ale tam mieszka moj brat i by mi te ksiazke kupił. nigdzie jej nie ma, teraz znalazłam na allegro ale cena ponad 40 zł i nie jest to ena minimalna, wiec nie wiem czy za 60 zł + wysyłka da rade ja kupic. prosze o namiar na ta ksiegarnie krakowska, z gry dzikuje :)
Mi udało się już kupić książkę w Warszawie na Woli i jestem z niej bardzo zadowolona:)
violin 95 mam pytanko? gdzie na woli kupiłas ta książke, wszędzie jej szukam, a została moze z jedna jeszcze? czy ostatnią kupiłas?
prosze podaj namiary na ksiaegarnie, to podskocze po tą ksiażke. prosze o odp na adres a.winiarz1@wp.pl. dziękuje
czy ktos wie gdzie kupic te ksiazke? w waeie jej nie ma, pytałam dzwoiłam, za ta na allegro podziekowałam, zostałą spredana za 75 zł + wysyłka, a jej normalna cena to 20, 24 zł, uwazam ze tamta cena to porazka, licytawałam ja ale gdy dałam za nia 40 zl a to nawet nie była cena minimalna zrezygnowałam..................
moze w krakowie jest....................
Ja poproszę namiary na księgarnię w Krakowie, Cosette :) Mieszkam w małopolsce, w miarę blisko Krakowa, więc mogę sobie pozwolić na wypad od czasu do czasu :) A też szukam tej książki...
na woli jej nie ma..................... dzwoniłam do księgarni, sprzedana chyba w sierpniu ostatnia sztuka. jedynie w krakowie ponoć jest, ale nie wiem gdzie, bo cosette nie odpisuje........................sama bym chciała ja zakupic.
Radzę szukać w bibliotekach w większych miastach. Tam na pewno jest ta książka bo sprawdzałam.
Przepraszam najmocniej, nie zaglądałam na to forum od dłuższego czasu. O ile to nadal aktualne, podaje: Tania Księgarnia na rogu Basztowej i Krowoderskiej.