Prawdę mówiąc, nie spodziewałam się, że film wywrze na mnie takie wrażenie.
Pokazanie tragedii milionów ludzi oczami bezbronnych dzieci powoduje, że ten film jest jednym z lepszych, jakie oglądałam. Ciekawa fabuła, wyraziste postacie i rewelacyjne aktorstwo.
Finał naprawdę zaskakuje, wszystko się nagle zatrzymuje, widzowie wyciszają się, są łzy wzruszenia i smutku, bowiem film bardzo chwyta za serce.
Film, który na długo zostanie w pamięci widza, piękny, zasługujący na wysokie noty...
polecam!
Kilka minut temu skonczylem oglądać owy Film.
I musze powiedziec ze jeszcze żaden film nie wywar na mnie takich emocji!!!
Siedząc przed monitorem komputera, nie mogłem oderwać wzroku.Wszystko było tak dosadnie pokazane, tym razem z oczu dziecka, dlatego film tak ujmuje.
Lecz to co ujrzałem w koncówce filmu wywrze na mnie ogromne pietno ;/ Widok przerazajacy i wiem ze wywrze na mnie ogromne piętno :((( Jedynym pocieszeniem w filmie było to ze niezaleznie od ras i poglądów, dzieci potrafiły sie jednak zrozumiec.
Reasumując - Film godny nagrodzenia go najwyzsza nota!!!!
Polecam tak samo jak załozyciel tematu!!!
Sorki-- zdanie wpisane 2 razy, juz poprawiam
Kilka minut temu skonczylem oglądać owy Film.
I musze powiedziec ze jeszcze żaden film nie wywar na mnie takich emocji!!!
Siedząc przed monitorem komputera, nie mogłem oderwać wzroku.Wszystko było tak dosadnie pokazane, tym razem z oczu dziecka, dlatego film tak ujmuje.
Lecz to co ujrzałem w koncówce filmu ;/ Widok przerazajacy i wiem ze wywrze na mnie ogromne piętno :((( Jedynym pocieszeniem w filmie było to ze niezaleznie od ras i poglądów, dzieci potrafiły sie jednak zrozumiec.
Reasumując - Film godny nagrodzenia go najwyzsza nota!!!!
Polecam tak samo jak załozyciel tematu!!!